Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Muratović: Naslućivalo se da konstituenti vlasti neće imati hrabrosti da razgovaraju o pokrenutim temama

Muratović kazao da su naslućivali da konstituenti vlasti u Nikšiću neće imati hrabrosti da razgovaraju o temama koje su pokrenute u prethodnom periodu

Šef odborničkog kluba “Evropski tim za Nikšić” Boris Muratović kazao je, nakon sjednice, da su naslućivali da konstituenti vlasti u Nikšiću neće imati hrabrosti da razgovaraju o temama koje su pokrenute u prethodnom periodu.

“Nije da nije bio očekivan ovakav nastup konstituenata trenutne vlasti u Nikšiću. Isto smo imali priliku da vidimo juče u Tivtu, kada nijesu imali hrabrosti da razgovaraju o temama koje su pokrenute u prethodnom periodu. Naslućivali smo to jer se čekao poslednji rok za zakazivanje te sjednice, ne bi li ta tema izgubila aktuelnost”, rekao je Muratović.

Isto tako, kaže, “prethodnih dana smo mogli vidjeti što iz medija, što sa zvaničnih opštinskih profila da baš ne cvjetaju ruže u lokalnoj vlasti u Nikšiću.”

“Neki prijavljuju inicijative koje su podnijeli, tu konkretno mislim na Demokrate, a svega par sati nakon toga ih demantuje lično predsjednik Opštine iz Demokratskog fronta. Moguće da oni nijesu imali povjerenja jedni u druge danas da uopšte izađu i glasaju o ovoj temi”, kazao je Muratović.

Napominje da ga raduje činjenica da odbornica URE nije bila na današnjoj sjednici.

“Uvijek sam za to da se principijelnost pokaže na taj način, da se dođe na sjednicu i iskaže se svoj stav, ma kakav god on bio, čak i kada se ne slaže sa onim što su stavovi vaših političkih partnera. Ali i ovaj čin dovoljno govori da ta odbornica nije željela učestvovati u ovoj šaradi koja je danas pripremljena i prikazana na sjednici Skupštine opštine Nikšić”, zaključio je Muratović.

IzvorRTNK

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
10.02.2023-16:41 16:41

DF sa satelitima: Demokrate i URAe.