Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Muratović: DPS će sjutra izabrati kandidata koji ima najveće šanse za pobjedu

Muratović je istakao da će ta partija izabrati kandidata koji ima najveće šanse za pobjedu i koji će biti na čelu države sljedećih pet godina

Demokratska partija socijalista sjutra će na sjednici Predsjedništva i Glavnog odbora izabrati kandidata za predsjedničke izbore, kazao je član Izvršnog odbora DPS-a Boris Muratović za Gradsku TV.

Muratović je istakao da će ta partija izabrati kandidata koji ima najveće šanse za pobjedu i koji će biti na čelu države sljedećih pet godina.

“Predsjednik DPS i Crne Gore Milo Đukanović bio je na čelu institucije koja je u prethodne dvije i po godine jedina besprekorno funkcionisala. Namjeravamo održati taj kontinuitet”, naveo je Muratović.

On je u emisiji “Pressing” na Gradskoj TV ocijenio da predstoji teška izborna trka, kao i da bi bilo nerealno očekivati pobjedu u prvom krugu.

“Očekujemo da će naš kandidat imati najveći broj glasova i da smo za sada jedini sigurni kandidat drugog kruga”, dodaje Muratović, uz napomenu da ne isključuje mogućnost da DPS pobijedi u prvom krugu.

Smatra da će Evropa sad imati svog kandidata, iako je jedan od lidera tog pokreta Milojko Spajić, kako kaže, ruinirao rejting koji je taj pokret imao od objave rezultata lokalnih izbora.

Dodaje da Evropa sad neće propustiti priliku da izmjeri snagu sa parlamentarnim partijama.

“Spajić se izgovaranjem neistina sam upleo u ovo kolo, sam kreirao ovu situaciju, iako sada odgovornost pokušava se prebaciti na nekog drugog”, kaže Muratović.

Siguran je da će doći do deblokade Ustavnog suda, kao i da ćemo tek onda moći da krenemo u vanredne parlamentarne izbore.

“Nakon toga ćemo dobiti Vladu koja će biti suprotna aktuelnoj i koja će biti na strani proevropskih interesa Crne Gore”, zaključio je Muratović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ante
23.02.2023-10:21 10:21

Poslije pojave Milatovic -Danas su mnogi promijenili misljenje o kandidatima -Mislim da IVAN VUKOVIC I JAKOV MILATOVIC njih dvojica idu u drugi krug ovi ostali daj boze i cenzus da predju -Dva MLADA obrazovana Skolovana bez nacionalizma jedino nas mogu prestavljati u Svijetu -bilo koji da pobijedi CRNOJ GORI  je Majka EU -Na kraju mislim da bi u drugi krug ipak pobijedijo Vukovic jer je Spajic njegovim lazima nanio stetu EVROPA SAD !!!!!!

Vasilije
24.02.2023-06:54 06:54

Milatović je mali lažov.
Podmukli.

Dobrila
24.02.2023-06:56 06:56

Draginja raste.
Drugi krug je njen!
Narod voli njenu hrabrost i odvažnost.