Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Muratović: Ako nekome nije bilo jasno iz kog šinjela izlazi Jakov Milatović, on je sve objasnio

''Glasač onih što su trobojku priznavali za svoju zastavu, tvrdili da im je Putin predsjednik i htjeli da zapale Crnu Goru zbog ulaska u NATO''

Član Izvršnog odbora DPS-a, Boris Muratović kazao je da je zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad i predsjednički kandidat Jakov Milatović glasač onih koji su htjeli da zapale Crnu Goru zbog ulaska u NATO.

“Ako nekome nije bilo jasno iz kog šinjela izlazi Jakov Milatović, on je sve objasnio: otac osnivač SNP iz vremena kada je ta partija bila produžena ruka Slobodana Miloševića za sprovođenje velikosrpske politike u Crnoj Gori. A on glasač onih što su trobojku priznavali za svoju zastavu, tvrdili da im je Putin predsjednik i htjeli da zapale Crnu Goru zbog ulaska u NATO”, naveo je Muratović na Tviteru.

Uostalom da Jakov Milatović nije bio takav, ocjenjuje Muratović, ne bi ni mogao da postane “apostol u klerikalnoj Vladi koja je unazadila Crna Goru”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
05.03.2023-18:21 18:21

Čovjek koji izjavi da nije strašno ako se ubije desetak crnogoraca da bi se nasadio nedostojni pop tuđe crkve. Čovjek koji predstavlja partiju čiji predśednik do prekjuče imaše rezervnu domovinu i lagavaše građane o tome, a ima i desetak krivičnih prijava za razne mutljavine, prevare, a po svemu sudeći i šklapanje iz državne kase. Čovjek čija saborka iz predśedništva partie izvršila desant na Cetinje vojnim helikopterima, dok je policija stotinama konzervi suzavca gušila mirni narod, a i ona ima desetak krivičnih prijava za svaštočinstva. Čovjek čiji saborac iz predśedništva stranke inače sdvokat ima od advokatske komore posljednju opomenu zbog nedostojnih… Pročitaj više »

Tara
05.03.2023-18:54 18:54

za mene je licno “Cetnik sad”