Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Mudreša: Uvjeren sam da Cetinje može postati najuspješnija opština u Crnoj Gori

Prema njegovim riječima, ništa ne košta toliko mnogo koliko propuštene šanse i izgubljeno vrijeme, a Cetinje je u protekloj deceniji imalo previše propuštenih šansi, previše promašenih i nerealizovanih obećanja, a premalo realizovanih projekata

Građanska i evropska vizija razvoja Cetinja a i same Crne Gore, stvaranje sigurnog i prosperitetnog ambijenta za budućnost naše djece me opredijelio da podržim listu SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje, kazao je BSc bankarstva, finansija i računovodstva, Miloš Mudreša.

“Uvjeren sam da naš grad, uz odgovarajuće upravljanje, može postati najuspješnija opština u Crnoj Gori, u kojoj će se privreda razvijati na način da obezbijedimo našim sugrađanima sigurna i stabilna radna mjesta, sa prihodima koji će omogućiti pristojan život”, naveo je Mudreša.

Prema njegovim riječima, ništa ne košta toliko mnogo koliko propuštene šanse i izgubljeno vrijeme, a Cetinje je u protekloj deceniji imalo previše propuštenih šansi, previše promašenih i nerealizovanih obećanja, a premalo realizovanih projekata.

“Zbog toga nam je potrebna promjena nakon koje će građani Cetinja osjetiti rast kvaliteta uslova života, koja će omogućiti razvoj privrede i otvaranje novih radnih mjesta, promjena poslije koje će se unaprijediti gradska infrastruktura”, kazao je Mudreša.

On je zaključio da promjenu na bolje u ovoj izbornoj utakmici garantuje lista SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje, “kojoj dajem iskrenu podršku”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve