Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Mrvaljević podržao Đukanovića: Drugog aprila pokažimo svima da Crna Gora nije na prodaju

''Izaberimo Mila Đukanovića da nas konačno uvede tamo gdje nas je vodio čitav put – u Evropsku uniju. Znamo da jedini on to može da uradi.''

Poruku podrške predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS-a Milu Đukanoviću, uoči drugog kruga predsjedničkih izbora uputio je crnogorski sportista, Srđan Mrvaljević.

“Drage moje građanke i građani, čast je boriti se za crnu Goru, koja je građanska, multivjerska i multinacionalna, koja želi biti dio Evropske unije – baštiniti evropske vrijednosti i živjeti evropskim kvalitetom života”, naveo je u poruci Mrvaljević.

Zato, kaže, želimo predsjednika koji je “čitavu svoju karijeru upravo posvetio takvom trasiranju puta Crne Gore”.

“Čovjeku koji je, u mnogo opasnijim i turbulentnim vremenima u prošlosti pokazao spremnost da slijedi nacionalne interese, bez obzira na cijenu koju je potrebno platiti za njih. Želimo državnika koji je priznat, legitiman i rado viđen gost svuda u svijetu. Zato 2. aprila pokažimo svima da Crna Gora nije na prodaju. Izaberimo Mila Đukanovića da nas konačno uvede tamo gdje nas je vodio čitav put – u Evropsku uniju. Znamo da jedini on to može da uradi”, poručio je Mrvaljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dr Itan
31.03.2023-07:36 07:36

Nego šta je sa 500 kila kokaina što zapljeniše u Kolubiju i uhapsiše dva viteza iz Crne gore* da li je i to na prodaju….. Milo, čeka te SPUŽ