Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Montenegro International: Milatović dobio pola miliona na ruke od Milorada Dodika

Tvrde da je Milatović, prema njihovim saznanjima, dobio pola miliona eura u kešu i na ruke od Milorada Dodika

– Jučerašnja konvencija predśedničkog kandidata Jakova Milatovića na Cetinju protekla je uz otvoreno negodovanje građanskih aktivista koji su pištaljkama i uzvicima „uaa“, „izdaja“, „jadove“, kao i istaknutim transparentima poručili da licitiranje sa životima desetak Crnogoraca iz „var sobe“ koje je hladnokrvno želio da žrtvuje na dan ustoličenja popa tuđe crkve i države 5. septembra 2021. godine ima svoju građansku reakciju – saopštili su iz Montenegro International.

“Ishitreno oglašavanje političara i političkih stranaka koji su slušajući ogluške i prve video-zapise požurili da osude tobožnji „napad“ na Milatovića, demantovani su novim video-materijalima na kojima se jasno vidi trenutak kada čovjek iz Milatovićevog obezbijeđenja nespretno posrće i spotakavši se vuče sa sobom svoga štićenika.

No, kao što to obično i biva u svim mržnjom zatrovanim medijskim spekulacijama zamjena teza se namjerno plasira kako bi se prikrilo krivično djelo „neovlašćeno nošenje oružja“ od strane Milatovićevog partijskog kolege, Andreja Milovića”, navode u saopštenju.

Tvrde da je Milatović, prema njihovim saznanjima, dobio pola miliona eura u kešu i na ruke od Milorada Dodika.

“Za čem postoje svjedoci i dokazi, spremni da svjedoče i ostave ljudski doprinos aktuelnim dešavanjima i tako ostanu čisti pred ljudima, potomstvom i istorijom.

Pitamo Tužilaštvo, MUP, ako imaju vremena:

1. Da li je Andrej Milović ovlašćen da nosi oružje, javno ga pokazuje i dovodi javni red i živote ljudi u rizik?

2. Odakle Zoran Ljiljanić u pratnji zvaničnog predśedničkog kandidata i da li je on poslat namjenski na Cetinje da provocira i sa kojim konačnim ciljem?

Belveder nije pao i neće nikada. Oni koji su sramnim izjavama i zvijerskim činjenjima targetirali i trovali Crnogorce i Crnogorke počinju sami da posrću i klecaju dok pred pravosudnim organima ne padnu na ispitu krivične odgovornosti i budu procesuirani na izdržavanje zatvorskih kazni”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zabjelo republika
11.03.2023-16:30 16:30

Ljiljanic je gradski zec ulicar,nizerangirani kamatas koji daje na kamatu do 500 € na 20 %.Uzima u zaloge telefone,lap topove,patike,bicikla i sl.vecinom od narkomana.

Merlin
11.03.2023-16:39 16:39

“Belveder nije pao i neće nikada”–> Prepeglali su vas ekstremiste jako brzo sa malo pendreka i suzavca. Takvih kršaja i demonstracija po Srbiji je bilo koliko hoćeš, a vi dramite kao da ste ne znam šta. :)

Sejo
11.03.2023-17:05 17:05

Nas Crnorski SPP-a Seid Hadžić ( FIKRET ABDIC ) je dobijo od Dodika udio da bi podrzao ovog Lopova i nacionalistu ni stida ni srama Nemanja ( izdajica) jos IM dodaje gas uz pjesmu i zvuke !! od njegovog politickog oca Vojvode Seselja -“Leleču Turci, kukaju bule”. Muslimani nema Mila da vas brani “Polećela crna ptica Pljevlja biće Srebrenica Iz Rožajske crkve nam šalju huškačke poruke prožete mržnjom prema Bošnjacima, narodu čijim je novcem i voljom baš ta crkva sagrađena -IMA BOGA SVE ON VIDI!