Ponedjeljak, 27 Maja, 2024
Rubrika:

Mojkovac: Saslušan predsjednik OO UCG Dragoslav Jokić

Taj vrli građanista, koji je u prošlosti odobravao sve brutalnosti policije, savjetujući nikogoviće, ali i glavni DPS vojnik je dao sebi za pravo da daje paušalne i neprovjerene vijesti, koje će bar na trenutak skrenuti pažnju na njega", navodi se u saopštenju OO Ujedinjena CG Mojkovac.

Predsjednik OO Ujedinjene Crne Gore u Mojkovcu, Dragoslav Mijo Jokić saslušan je u CB Mojkovac, zbog, kako su saopštili, prijave građanskog aktiviste Aleksandra Saše Zekovića.

“Pored svih svojih tzv. građanskih aktivnosti, Zeković svakodnevno ima potrebu da se bavi porodicom Jokić, javno kleveće i laže, svrstavajući čitavo bratstvo u jednu porodicu, ne znajući da ne može sve jedna majka da rodi, iako se Jokići ponašaju tako.

Taj vrli građanista, koji je u prošlosti odobravao sve brutalnosti policije, savjetujući nikogoviće, ali i glavni DPS vojnik je dao sebi za pravo da daje paušalne i neprovjerene vijesti, koje će bar na trenutak skrenuti pažnju na njega”, navodi se u saopštenju OO Ujedinjena CG Mojkovac.

Dragoslav Mijo Jokić će, kažu, sve ignorisati, nadajući se da na dnevnom redu Zekoviću neće doći i Jokići koji su aktuelni u Denveru.

“Ionako, Zeković može samo da se oglašava sa tribina. Naš primarni cilj je smjena kriminalne organizacije, ozdravljenje privrede i poljoprivrede. Za razliku od onih koji su odobravali prebijanje omladine, naš cilj je da zadržimo mlade u Mojkovcu.

Ujedinjena CG biće okosnica nove mojkovačke vlasti. Jasno je da smo broj jedan”, zaključuju iz UCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
17.11.2021-04:14 04:14

Sazna li se ko je predśednik ove partije, pošto je ovaj što se predstavlja kao predśednik, podnio ostavku, a onaj što ga je mijenjao se neđe izgubio u vremenu i prostoru…Ajde organizujte jedan veličanstveni kongres obradujte naciju sa tim svjetski važnim događajem…