Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

MISTERIJA U OPŠTINI KOLAŠIN: Da li je iko vidio Vladimira Martinovića?

Postoji mogućnost da je Martinović zalutao na Bjelasici u još jednom ilegalnom pohodu na šume ili mu se utovarivanje balvana odužilo. Takođe ne treba isključiti mogućnost da je skoknuo do Podgorice da provjeri da li mu je još uvijek sigurno poslaničko mjesto, pa se usput zadržao da zaposli još nekoga iz familije

Visoki funkcioner Demokrata Vladimir Martinović, koji kršeći Zakon o sprječavanju korupcije obavlja dvije javne funkcije – predsjednik je Opštine Kolašin, a poslaničke funkcije se nije odrekao, zabrinuo je svoje kolege iz kolašinske Opštine koji ga već danima ne gledaju na radnom mjestu!

Otkad je Portal Aktuelno počeo da piše o njegovim brojnim aferama krajem prošle sedmice, njega nema na svom radnom mjestu u zgradi Opštine.

S obzirom da je sezona godišnjih odmora završena, razumljivo je da se zapošljenji u Opštini pitaju zašto nema Martinovića.

Istovremeni predsjednik Opštine i poslanik Vladimir Martinović poznatiji pod nadimcima ”šega” i ”kolašinski balvan” zbog nelegalne sječe šume: Ne zna se đe je nestao, u zgradi Opštine ga nema danima – da li utovaruje balvane ili zapošljava nekoga od rodbine i dalje je misterija

”Postoji osnovana sumnja da je Martinovića bruka da dolazi na posao od kad su Kolašinci pročitali navode o njegovim malverzacijama sa drvnom građom, zapošljavanjem, nakon čega je postao poznat kao neopjevani licemjer”, kazali su izvori Portala Aktuelno dobro upućeni u dešavanja u Opštini Kolašin.

Međutim, drugi izvori nam govore da postoji mogućnost da je Martinović zalutao na Bjelasici u još jednom ilegalnom pohodu na šume, ili mu se utovarivanje balvana odužilo. Takođe ne treba isključiti mogućnost da je skoknuo do Podgorice da provjeri da li mu je još uvijek sigurno poslaničko mjesto, pa se usput zadržao da zaposli još nekoga iz familije.

Portal Aktuelno je pisao o tome da je, mimo svih  zakonskih procedura, Martinović sa rođacima posjekao 1000 m3 šume, izvezao je bez prijema, lagerisao bez dozvole i uz opasnost  od požara i namnožavanja fitopatogenih organizama, i finalno odvezao bez otpremnice. Osim što je prekršio procedure, Martinović je oštetio državni budžet jer nije platio ni centa od predviđene takse.

„Prvi“ čovjek grada odavno je u Kolašinu poznat po ovom „poduhvatu“, a tako je dobio i nadimak „šega“, od skorije i ”kolašinski balvan”.

Takođe smo pisali kako je Martinović veoma dobro iskoristio svoj politički položaj da ”uhljebi” sebe i veliki dio svoje familije.

U.P.A.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
10.09.2023-07:57 07:57

A mi mislili da je Banjo najveći nepotista, kad ovamo ovi ,,najčasniji borac” iz Demokrata pozapošljava sve iz kuće osim kućnog ljubimca. Eh da mu ovo zna još ,,pošteniji” Aljeksa čuda bi nakonča bijo bi zvek zvekova, odlijecali bi se kuriljski lugovi i balabanske prdopoljine…

Petar
10.09.2023-08:23 08:23

Ove dvije nevjeste ga gledaju zanosno, ka da je svinjska kobasica!

džudović
10.09.2023-08:40 08:40

Probudili ste paranoju sa ovim pisanjem o Vladovim nedjelima. Još kad objavite podatke o njegovoj kući u PG biće mu još teže.

Rovca
10.09.2023-08:57 08:57

Odličan presjednik.

Petar Pan
10.09.2023-09:37 09:37
Reply to  Rovca

Hvala što si se javio! Baš sam se čudio što ništa ne bazdi već duže vrijeme! Nekako je vazduh bio postao nepodnošljivo čist!

Mrtvi duboko
10.09.2023-17:14 17:14
Reply to  Petar Pan

Petar Pan@ Nemas fanova.nebitan si.

cetinje
10.09.2023-18:16 18:16
Reply to  Mrtvi duboko

mili jesi li pomuzao one brave bravusane.

cetinje
10.09.2023-18:15 18:15
Reply to  Rovca

vodi ga kuci BURO da zajedno ricete. Rovca BURO je MAGARAC.