Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Miodrag Backović predsjednik Savjeta GI 21.maj u Herceg Novom, u Kotoru Tatjana Kondanari

“Ovim izborom je kompletirano rukovodstvo u sedam opština na nivou gradskih savjeta, dok su u još osam opština formirana operativna tijela sa ciljem da u skoro vrijeme organizuju opštinske savjete Pokreta”, navode oni

Članovi opštinskog Savjeta Građanske inicijative “21.maj” u Herceg Novom izabrali su za predsjednika Savjeta Miodraga Backovića, privrednika u penziji.

Istovremeno, članovi opštinskog Savjeta GI “21.maj” u Kotoru za predsjednicu Savjeta izabrali su Tatjanu Kondanari, pravnicu.

“Ovim izborom je kompletirano rukovodstvo u sedam opština na nivou gradskih savjeta, dok su u još osam opština formirana operativna tijela sa ciljem da u skoro vrijeme organizuju opštinske savjete Pokreta”, navodi GI..

Pored Backovića i Kondanari, u slijedećim opštinama su ranije izabrani predsjednici savjeta – u Podgorici Aleksandar Saša Zeković, ekonomista, u Nikšiću Andro Martinović, filmski reditelj, na Cetinju Nikola Belada, advokat, u Budvi Rade Ratković, univerzitetski profesor i u Danilovgradu Slavko Raspopović, novinar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve