Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: SNP će biti u vladi, rečeno nam je da nećemo napredovati ka EU ako ZBCG bude u njoj

On je kazao i da će SNP zasigurno biti dio nove, 44. Vlade a da koalicija Za budućnost Crne Gore iz dana u dan dokazuje zašto ne treba da budu partner PES-u u budućoj Vladi

Koalicija Za budućnost Crne Gore (ZBCG) iz dana u dan dokazuje zašto ne treba da budu partner PES-u u budućoj Vladi, kazao je sinoć poslanik i član predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović u u emisiji „U četiri oka“ na RTHN.

“Novska lista je kredibilan partner Pokreta Evropa sad i ona se kao takva pokazala i tokom predjedničkih i parlamentarnih izbora”, kazao je Milović na RTHN.

On je kazao da sa Novskom listom Pokret ima možda i najbolju saradnju.

“Oni su od prvog dana kooperativni, oni razumiju trenutak u kojem se država nalazi, pružaju nam apsolutnu podršku i mi njima i to je primjer prave saradnje koja treba da bude i koja se dešava onako kako treba između političkih partnera. Mogu reći da smo zadovoljni odnosom Novske liste i od toga će najveću korist imati građani”, kazao je Milović.

Smatra da Novsku listu treba apsolutno podržati iz centrale da se riješe gorući problemi u Herceg Novom, pogotovo onih, kako je rekao, koji su ekonomsko –medicinske prirode.

“Bićemo još snažniji partneri i Herceg Novi će osjetiti benefite te saradnje”, rekao je Milović i istakao da je Novska lista “apsolutno za formiranje Vlade i da tu nema dileme”.

On je kazao i da će SNP zasigurno biti dio nove, 44. Vlade a da koalicija Za budućnost Crne Gore iz dana u dan dokazuje zašto ne treba da budu partner PES-u u budućoj Vladi.

Govoreći o Institutu Igalo kazao je da se problemi u toj rehabilitacionoj ustanovi moraju početi rješavati sa pozicije zakonodavstva.

“Postoje određene zakonske barijere po pitanju kontrole državne pomoći da omogućimo da država pomogne Institutu i bolnici Meljine. Kada se naprave preduslovi sa pozicije zakona, kada se naprave izmjene i dopune zakona onda ćemo moći da intervenišemo i taj problem riješimo. Ja se nadam da će medicinski turizam ponovo zaživjeti u Crnoj Gori i da Institut treba da bude lider medicinskog turizma u Crnoj Gori”, zaključio je Milović.

IzvorRTHN

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
07.09.2023-17:41 17:41

Uloga i namjena ZBCG (Демократический фронт) je da ulaskom u vladu opstruira,obesmisli i sprijeci po svaku cijenu put i napredak u EU integracijama Crne Gore. To su prioriteti njihovih mentora AV, Putina i Sinoda SPC koji ulazu mnogo novca i napora da uniste ovu zemlju

Miško
08.09.2023-08:19 08:19

To je valjda završena priča sa četničafijom Radunovićem Rozim ,vojvodom i pipunom.
Baj baj kokardisti.

RIR
08.09.2023-16:03 16:03

…to treba da znas i da ti ne kažu sa važnih adresa -valjda te oči pomažu da vidis ko su ZBCG …oni su ti “izborna volja naroda ” a nije najača koalicija poslije vas ! Sa kojim pravom ona nije “izborna volja naroda “….