Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Milošević Abazoviću: Prošetaj Cetinjem da nam objasniš jesmo li pobunjenici jer volimo svoju državu

''Iako smo navikli na sve i svašta od predstavnika Vlade i Abazovića lično, ovo sada već prelazi u ruganje sa zdravim razumom i nastavak brutalnog vrijeđanja Cetinjana zasnovanog na klasičnim neistinama''

Već je postalo sasvim normalno da najviši državni funkcioneri, među kojima prednjači potpredsjednik Vlade i predsjednik GP URA Dritan Abazović, đe god se pojave obrukaju Crnu Goru, kazao je predsjednik OO SD Cetinje i nosilac liste SD-LP na lokalnim izborima u Prijestonici Dejan Milošević.

“Ovog puta, Abazović je otišao korak dalje. Na javnom servisu susjedne Hrvatske, pokušavajući da opravda nepočinstva čiji je direktni nalogodavac ogledana u maltretiranju i terorisanju Cetinjanki i Cetinjana, kao i svih drugih koji su se 4. i 5. septembra nalazili u našem gradu, Abazović je ustvrdio da su Cetinjani bili “faktički u ustavnoj pobuni”.
Iako smo navikli na sve i svašta od predstavnika Vlade i Abazovića lično, ovo sada već prelazi u ruganje sa zdravim razumom i nastavak brutalnog vrijeđanja Cetinjana zasnovanog na klasičnim neistinama”, ističe Milošević.

“Poštovani sugrađani, ovo je poruka koju Abazović šalje Cetinjankama i Cetinjanima. I neka šalje, dobro je da znamo na čemu smo”, navodi Milošević.

Kako je istakao, Cetinjankama i Cetinjanima nikad nije trebalo govoriti da li se i kako štiti Ustav nezavisne i suverene Crne Gore, jer je ovo grad u kojem su nastajali Ustavi naše države i u kojima se krv prolivala za svako slovo tih Ustava.

“A da će tako biti i ubuduće, Abazoviću poručuje 33 kandidata za odbornike sa liste “SD-LP – VAZDA DOSLJEDNI CETINJU” koja jedina nije pravila trule kompromise sa retrogradnim strukturama sa kojima je on sad u Vladi. Ni 90-tih, ni 2016-te, ni 2020-te”, zaključuje Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve