Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Miličić: Privremeni Opštinski Odbor NSD Budva jedini legitimni predstavnik naše stranke u tom gradu

On je pozvao sve političke aktere u Budvi da imaju principijelan stav i poštuju Statut, upravo na način kako to čine kada su u pitanju svi ostali subjekti kako na lokalnom, tako i na državnom nivou

Portparol NSD-a Mirko Miličić saopštio je da je Izvršni odbor Nove srpske demokratije, shodno statutu stranke, u Budvi imenovao privremeni opštinski odbor i da jedino on predstavlja zvanične stavove njihove stranke.

“Javnosti Crne Gore nije nepoznato da je DF prestao da postoji kao politički savez i da su se subjekti DF-a razišli sporazumno uz visoko poštovanje političkih stranaka koje su ga formirale, bez ijedne ružne riječi i nesuglasica, tražeći nove oblike političkog djelovanja. Naš narod ima izreku da „kada se voda zamuti, najpametnije je vratiti se izvoru“, kao što se sada dešava u Budvi. Upravo vođena tom idejom Nova srpska demokratija u Budvi vratila se sebi, imenovanjem privremenog opštinskog odbora”, kazao je Miličić.

On je pozvao sve političke aktere u Budvi da imaju principijelan stav i poštuju Statut, upravo na način kako to čine kada su u pitanju svi ostali subjekti kako na lokalnom, tako i na državnom nivou.

“Dogovor i kompromis ostaju ključni ciljevi kojima naša stranka stremi u Budvi, ali i u cijeloj Crnoj Gori. Pozivamo sve naše kolege koje pripadaju drugim strankama ili su danas izvan stranaka koje su nekada činile DF da poštuju stav i organizaciju naše stranke, ostajući u zajedničkoj borbi za očuvanje vlasti u Budvi koja je formirana na osnovu iskazane volje naroda na poslednjim lokalnim izborima u tom gradu”, saopštio je Miličić.

Ističe da NSD u Budvi traži samo jedno, a to je da se shodno dogovoru koji je postignut zajedno sa predsjednikom NSD Andrijom Mandićem za potpredsjednika Opštine izabere Jasna Dokić i na taj način osigura kvalitetno funkcionisanje tog izuzetno važnog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve