Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović sjutra u zvaničnoj posjeti Rumuniji

U okviru posjete Rumuniji, iz kabineta su naveli da Milatović će se sastati sa premijerom Rumunije Marćelom Ćolakuom, predsjednikom Senata Rumunije Nikolaem Ćukom i predsjednikom Predstavničkog doma Alfredom Simonisom

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće sjutra u zvaničnoj posjeti Rumuniji, na poziv predsjednika te zemlje Klausa Vernera Johanisa.

Milatović, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, biće dočekan uz najviše državne počasti ispred Palate „Kotroćeni”, nakon čega će uslijediti sastanak predsjednika Milatovića i Johanisa, a zatim i bilateralni sastanak delegacija dvije države.

U okviru posjete Rumuniji, iz kabineta su naveli da Milatović će se sastati sa premijerom Rumunije Marćelom Ćolakuom, predsjednikom Senata Rumunije Nikolaem Ćukom i predsjednikom Predstavničkog doma Alfredom Simonisom.

U najavi posjete se dodaje da Milatović posjetiće Nacionalni univerzitet za političke studije i javnu upravu gdje će održati predavanje, i biti gost na svečanoj večeri koju u njegovu čast priređuje Ambasada Crne Gore u Bukureštu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve