Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Bošnjačka stranka će podržati Spajića za mandatara

Ibrahimović je kazao nakon konsultacija sa predsjednikom Jakovom Milatovićem da će Bošnjačka stranka podržati Milojka Spajića da bude mandatar za sastav nove vlade

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je nakon konsultacija sa predsjednikom Jakovom Milatovićem da će Bošnjačka stranka podržati Milojka Spajića da bude mandatar za sastav nove vlade.

Ibrahimović je odgovarajući na pitanja novinara kazao da se povodom konstitutivne sjednice sreo u parlamentu sa Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem i da su imali neformalne razgovore oko potencijalnoh sastava vlade.

Ibrahimović je istakao da njihovi partneri mogu biti samo oni koji njeguju NATO i EU.

“Bošnjačka stranka je od početka naglasila da nama mogu biti partneri oni koji njeguju NATO i evropske vrijednosti. Ne posmatramo odvojeno nijednu partiju, ajde da prvo dobijemo mandatara, pa neka nas ubijedi ili nam predloži kako treba da izgleds sastav valde pa ćemo se oglasiti kasnije da li nam je takav koncept prihvatljiv ili ne”, kazao je Ibrahimović.

Milatović će održati konsultacije i sa predstavnicima Demokratske narodne partije.

Ranije danas, Milatović je obavio konsultacije sa predstavnicima Demokrata o izboru mandatara za sastav nove vlade. Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić nakon konsultacija je saopštio da Demokratska Crna Gora daje saglasnost predsjedniku Jakovu Milatoviću da povjeri mandat za sastav nove vlade Milojku Spajiću očekujući da će on u narednom periodu naći zajednički jezik sa drugim koalicionim partnerima.

Milatović je juče razgovarao sa liderom PES-a Milojkom Spajićem, liderom DPS-a Danijelom Živkovićem i liderom ZBCG Andrijom Mandićem.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
01.08.2023-16:56 16:56

Ibrahimaga jel pao baksis ispod stola?
Jesil se dobro opario?
I ti si se proDritanio..

Anthropos
02.08.2023-08:58 08:58
Reply to  Krsto

Ne jurite pred rudu? Što je pogrešno rekao? Da mu je Spajić – kao pobjednik na izborima – prihvatljiv kao mandatar. Ali, dodao je: “…Ne posmatramo odvojeno nijednu partiju, ajde da prvo dobijemo mandatara, pa neka nas ubijedi ili nam predloži kako treba da izgleds sastav valde pa ćemo se oglasiti kasnije da li nam je takav koncept prihvatljiv ili ne”, Poišteno. I mudro. Imajte bar malo strpljenja. Uvijek ima vremena za optužbe i svađe?