Subota, 15 Juna, 2024
Rubrika:

Milatović pegla izjavu Milovića i poziva na pomirenje Crne Gore

Njegova poruka podsjeća baš na onu koju je dao nakon skandala njegovog kolege Milojka Spajića sa srpskim pasošem. Poziva na pomirenje, ali smatra da su riječi Milovića nedobronamjerno istrgnute iz konteksta

Nakon što su stigle brojne reakcije na skandaloznu izjavu funkcionera Evrope sad Andreja Milovića o “dekontaminaciji Cetinja”, oglasio se i novoizabrani predsjednik Crne Gore i jedan od dva glavna lidera ovog pokreta Jakov Milatović.

Njegova poruka podsjeća baš na onu koju je dao nakon skandala njegovog kolege Milojka Spajića sa srpskim pasošem. Poziva na pomirenje, ali smatra da su riječi Milovića nedobronamjerno istrgnute iz konteksta.

“Na političkim akterima je dodatna odgovornost da izbjegavaju nesmotrene izjave, koje – nedobronamjerno – mogu biti istrgnute iz konteksta. Odmjerene izjave i uvažavanje argumenata druge strane je važno za unapredjenje demokratskih procesa. Pomirena Crna Gora je najvažnija!”, naveo je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
24.04.2023-22:13 22:13

Moze se smatrat nedobronamjerno istrgnute iz konteksta .ali treba se izvinut javno i to ce bit oprost ljudi smo da prastamo i da zivimo u slozi !Jedna stvar mi se svidjela sto GOS-.DJUKANOVICA podrzava o raspustanju skupstine da je to validno i da su izbori 11 juna ! Samo da micemo ovu VLADU !