Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Mislim da ćemo napraviti veliki zajednički front koji će zapečatiti moju pobjedu

Misli da će mnogi koji su Đukanovića glasali u prvom, njega glasati u drugom krugu

Kao što sam i obećao da ćemo uspjeti, to sam sinoć i pokazao, poručio je predsjednički kandidat Pokreta “Evropa sad” Jakov Milatović.

Rekao je da će u drugom poluvremenu “zapečatiti pobjedu nad politikom siromaštva koju simobolizuje Đukanović”.

On je, gostujući na Televiziji Vijesti, zahvalio svima koji su juče glasali na predsjedničkim izborima i na taj način dali legitimitet izbornom procesu.

“Hoću da se zahvalim svim strankama koje su me formalno podržale. Čuo sam se sa svima koji su nam najavili podršku i razgovarao i podijelio, pored lidera partija koji su me podržali, čuo sam se sa predsjednicima opština koji dolaze iz redova Demokrata i Demokratskog fronta. Mislim da ćemo napraviti veliki zajednički front kojim ćemo zapečatiti pobjedu”, rekao je Milatović.

Istakao je da je na njima da zajedno “zapečate pobjedu”.

“Suština svega je da nakon pobjede nad Đukanovićem dobijemo poltiičku stalbilnu vladu i uvedemo zemlju u Evropsku uniju”, dodao je Milatović.

Misli da će mnogi koji su Đukanovića glasali u prvom, njega glasati u drugom krugu.

Prema preliminarnim rezultatima, Crna Gora će šefa države dobiti u drugom krugu predsjedničkih izbora i za tu funkciju će se boriti kandidati Demokratske partije socijalista i Pokreta „Evropa sad“ Milo Đukanović i Jakov Milatović.

Prema podacima Centra za monitoring, na osnovu 100 odsto obrađenog uzorka, Đukanović je osvojio 35,2 odsto glasova, a kandidat Pokreta „Evropa sad“ Jakov Milatović 29,2 odsto.

Kandidata Demokratskog fronta Andriju Mandića podržalo je 19,3 odsto birača, Demokrata Aleksu Bečića 10,9 odsto, a kandidatkinju Socijaldemokratske partije Draginju Vuksanović-Stanković 3,2. Kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović osvojio je 1,4 odsto glasova, a influenser Jovan Radulović 0,8 odsto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
20.03.2023-19:15 19:15

Vi će te pobijediti u subotu prvog aprila…

RIR
21.03.2023-10:11 10:11

… “seljober”nije mogao da izdrži a da ne proslavi sa srbijanskim trubačima…i Cecinom pjesmom”Beograde”…ovaj seljober je gori no Dritan -glasajte narode
OVO što vidite i čujete oči vas varaju…mlade osobe a nista kod njih niti Evropsko niti Crnogorsko -olos zadojena od roditelja četnika …