Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović: Apsurdan potez Demokratskog fronta

Podsjetimo, tokom sjednice Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, pet članova iz redova DF-a bilo je uzdržano povodom amandmana koje je dan ranije, između ostalih, predstavila i njihova poslanica Branka Bošnjak

Nosilac liste “Evropa sad” na nedavnim izborima u Podgorici Jakov Milatović kazao je kako je jučerašnja situacija, u kojoj su poslanici Demokratskog fronta promijenili mišljenje o amandmanima na izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, apsurdna.

Podsjetimo, tokom sjednice Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, pet članova iz redova DF-a bilo je uzdržano povodom amandmana koje je dan ranije, između ostalih, predstavila i njihova poslanica Branka Bošnjak.

“Zašto su oni promijenili stavove, ne znam. Mislim da je to apsurdna situacija”, rekao je Milatović gostujući na televiziji A plus.

Poručio je i kako će u “Evropi sad”, ne budu li u Vladi koju bi sastavio Miodrag Lekić, razmisliti o tome da na predsjedničke izbore idu sa svojim kandidatom.

“Imali bismo sjajne kandidate. Jako dobro bismo u tu trku mogli da uđemo i Milojko Spajić i ja. Građani sa kojima razgovaramo žele da to učinimo”, istakao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve