Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Milačić: Izazivanje incidenata neće ostaviti traga

Podmetanja, provokacije i pokušaji izazivanja nacionalnih tenzija, kako je rekao, "samo nas čine jačim i još više integrisanim u zajedničkom cilju"

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić saopštio je da formiranje nove vlade ide svojim tokom i dinamikom, a da pokušaji izazivanja incidenata od strane aktuelne vlasti neće ostaviti nikakvog traga.

Milačić

Milačić je pozvao građane Crne Gore da mirno i dostojanstveno isprate posljednje trzaje vlasti, koji se ovih dana odigravaju u vidu tzv. patriotskih skupova.

“Istovremeno, pozivamo trenutne rukovodioce svih državnih organa, da omoguće normalan rad istih, u prvom redu policije i inspekcijskih službi, budući da se navedenim skupovima krše propisi, kako o javnom redu i miru, tako i iz oblasti zdravstvene zaštite”, rekao je Milačić.

Podmetanja, provokacije i pokušaji izazivanja nacionalnih tenzija, kako je rekao, “samo nas čine jačim i još više integrisanim u zajedničkom cilju”.

“A ideološke razlike među nama, u uslovima slobode i bratskog razgovora, predstavljaju pravo bogatstvo različitosti, gdje će svako imati priliku da svoje stavove brani u duhu međusobnog razumijevanja i poštovanja. Naš prvi zajednički cilj je dosegnut”, kazao je Milačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve