Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mikić odgovorio Koprivici: Ako ste za EU glasaćete izbor članova Sudskog savjeta

Kolega Koprivica, bez želje da od važnog, nacionalnog pitanja kakvo je izbor članova Sudskog savjeta, pravimo dnevnopolitički rijaliti šou, želimo samo konstatovati da će se na vanrednoj sjednici Skupštine pokazati ko je za ulazak Crne Gore u EU, a ko nije, istakao je izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić u odgovoru poslaniku Demokrata Momu Koprivici

Kolega Koprivica, bez želje da od važnog, nacionalnog pitanja kakvo je izbor članova Sudskog savjeta, pravimo dnevnopolitički rijaliti šou, želimo samo konstatovati da će se na vanrednoj sjednici Skupštine pokazati ko je za ulazak Crne Gore u EU, a ko nije, istakao je izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić u odgovoru poslaniku Demokrata Momu Koprivici.

Mikić ističe da će se sa izborom četiri ugledna pravnika – profesora Koraća i Vučinića, kao i advokata Kurgaša i Šoća, kompletirati Sudski savjet i time, kako ističe, ispuniti prva od tri glavne obaveze na putu evropskih integracija i zatvaranja pregovaračkog procesa.

Mikić navodi da Crna Gora ima veliku šansu koju mora iskoristiti i da u tom pravcu očekuje podršku svih poslanika koji, makar i deklarativno, promovišu evropske politike.

,,Dok su se neki bavili najnebitnijim stvarima u državi, drugi su rješavali najsloženije probleme u državi. Brzo ćemo sve vidjeti – ko je za EU, a ko za interese nekih drugih centara moći”, zaključio je Mikić u odgovoru Koprivici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sajo
01.08.2022-20:13 20:13

Pogledajte ovoga klasicnog izdajnika.Ovo ima obraza da nekoga kritikuje.Izdajnicka ekipa KUDRAVI FLOK,VEPAR,SKOCKO,OLIVA I JUNICA.

COL
01.08.2022-21:40 21:40

Ne srdi se okučit ćeš i ti jedan od 55 inča mada bi ti bilo dovoljno i od 42…