Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Medoks: Pozivamo Vladu i ostale da se uzdrže od koraka koji izazivaju dalje podjele

''Zakon koji je juče usvojen u Skupštini se potencijalno dotiče ustavnih pitanja''

Ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori Karen Medoks, prokomentarisala je jučerašnje usvajanje izmjena Zakona o predsjedniku pozivajući  Vladu i ostale političke činioce  da se “uzdrže od koraka koji izazivaju dalje podjele”.

“Zakon koji je juče usvojen u Skupštini se potencijalno dotiče ustavnih pitanja. Ova situacija naglašava od kakvog je vitalnog značaja da se obezbijedi funkcionalan Ustavni sud u Crnoj Gori”, objavila je Medoks na Twitter-u.

Ona je pozvala sve političke činioce da ulože dodatne napore u promovisanju dijaloga te da “zajedno zemlju povredu naprijed”.

“Pozivamo vladu i ostale da se uzdrže od koraka koji izazivaju dalje podjele i da, umjesto toga, ulože dodatne napore u promovisanje dijaloga i zajednički povedu zemlju naprijed”, poručila je Medoks.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
02.11.2022-18:07 18:07

VELIKA DRAGA NASA GOSPODJO Karen Medoks -Nije meni sto su Cetnicke partije -DF-SESELJEVI DEMOKRATE Zle i OCE da uniste sve sto se zove CRNOGORSKO a vjerujte da Zlociniska URA- sve su ovo PREDLOZILI- JELUSIC-ZORONJIC-MAROVIC oni su glavni predlagaci i krivci !! Abazovic nije zadovoljan sa ovim skandalom niti bi on glasao !V jerujte da je veci prijatelj Crnogorcima -Mandic-Knezevic-od ovih DUSMANA -CG-Zoronjic-Jelusic-Marovic-ADZIC !!!!ZAPAMTITE-EVROPA SAD CE IH POLOMITI SVE OVE NEPRIJATELJE CG KAD BUDU IZBORI -NI CENZUS PROCI NECE-NESTACE-CETNICKI DF-SESELJEVI DEMOKRATE I ZLOCINSKA URA -KA LANJSKI SNIJEG-!!!