Subota, 1 Aprila, 2023
Rubrika:

Medojević: Za devet mjeseci švercovano 600 tona cigareta, da sam na mjestu Abazovića ošišao bih se na ćelavo i podnio ostavku

Pita ko u Vladi Crne Gore ima tal od ovog šverca

U prvih devet mjeseci naplaćeno je 43,8 miliona eura akciza za uvoz cigareta. To znači da je regularno za devet mjeseci uvezeno 598 tona cigareta, kazao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Problem za koordinatora svih koordonatora bezbjednosnih službi je da je u tom periodu potrošeno najmanje 1.200 tona cigareta. Ne treba biti “ekspert”, a ni apostol pa zaključiti da je šverc cigareta na tržištu Crne Gore u ovih devet mjeseci najmanje 600 tone cigareta i da je država izgubila 43,9 miliona eura zbog nenaplaćenih akciza”, tvrdi Abazović.

Pita ko u Vladi Crne Gore ima tal od ovog šverca.

“Ja da sam na mjestu Abazovića i da imam ovakve rezultate u “borbi protiv šverca” odmah bih se ošišao na ćelavo i podnio ostavku. Šverceri cigareta plaćaju nekoga u ovoj Vladi da žmuri na ovoliki šverc. Šverc cigareta nije zaustavljen i koordinator svih koordinatora svih službi bezbjednosti je slagao učesnike međunarodnog skupa u Skoplju”, zaključio je Nebojša Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krmak
15.10.2021-20:01 20:01

Mece ne nego ti se osisaj na CELAVO  i napusti politiku Fabrika je za tebe jedini izlaz iz krize!

Krsto
16.10.2021-05:37 05:37

Ne mislis valjda Medoje da je Dritan Bazdovic tek tako dobio skupocjeni mercedes od Albanske mafije…Nije im sigurno bio viska pa su trazili dobrovoljca da mu ga poklone…