Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Sve fotelje uzeše sektaši iz Vijesti za koje niko nije glasao

Smrt globalnom bankarskom fašizmu, sloboda građanima, narodima i državama svijeta, poručio je Medojević

Fašizam danas, nije isti kao fašizam 30-ih godina prošlog vijeka. Naprotiv, ideja o superiornosti jedne male grupe, nametanje jedne ideologije, jednog mišljenja i jednog vođe (firera) je ista, ali pojavni oblici, ideologija, metodi djelovanja, mehanizmi propagande, modeli političkog uticaja, oblici kontrole su dramatično drugačiji, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Savremeni fašizam je oličen u nekontrolisanoj moći globalnih “Bogova novca “ (kako sami sebe vole da zovu) i njihovoj težnji da vladaju svijetom kroz političku, medijsku, ekonomsku i vojnu kontrolu marionetskih Vlada. Novi koncept globalnog totalitarizma, promovisan kao koncept “političke korektnosti” je kreirao set “vrijednosti” kojima se marionetskim Vladama kolonija nameću nova pravila: nestanak konvencionalnih suverenih država, suspenzija demokratije, uništenje lokalnih industrija, zaduživanje država i uvođenje u dužničko ropstvo, preuzimanje kontrole nad prirodnim resursima (rude, vode, energija, zemljište, telekomunikacije, infrastruktura…), podsticanje korupcije, šverca i kriminala, zadržavanje ekonomske zaostalosti, promocija i favorizovanje LGBT seksualnih orijentacija, uništenje tradicionalnih porodica, zabrana religija, prekrajanje istorije, uništenje domaće proizvodnje hrane i poljoprivrede, razaranje patriotizma, smanjenje i razoružavanje vojske, korumpiranje bezbjednosnih službi itd itd”, navodi Medojević.

Prema njegovim riječima, za sprovođenje ovog fašističkog koncepta, neophodno je promovisati, podržavati i favorizovati novu poslušničku političku i društvenu elitu koja će “slijepo pratiti instrukcije iz nove Komunističke Fašističke internacionale i koja neće imati pravo da misli svojom glavom i štiti interese svog naroda i svoje države”.

“Interesi globalnih Bogova novca postaće “naši interesi”. Ono što je dobro za Soroša, Rotšilda, Rokfelera i društvo, dobro je i za Crnu Goru. To je perverzna parafraza perverzne izreke iz pedesetih godina prošlog vijeka tadašnjega direktora kompanije General Motors Charlesa Erwina Wilsona, koji je rekao: “Ono što je dobro za General Motors, dobro je i za Ameriku.”, navodi Medojević.

Prema njegovim riječima, za nametanje novog fašizma potrebna je i medijska mašinerija, ojačana tzv. agentima od uticaja ili , kako se to moderno kaže, “NVO analitičarima”.

“Samo pratite koncern Vijesti i njihove “analitičare” kako sa pet odsto glasova na izborima preuzimaju skoro 100 odsto vlasti. Dok čitavo vrijeme ide kampanja da se DF bori za fotelje, a sve fotelje uzeše sektaši iz Vijesti, za koje niko nije glasao”, ističe Medojević.

Dalje navodi da je demokratija i slobodno izražena volja građana na izborima za njih neprihvatljiva.

“Sjetite se samo tajkuna druge familije Žarka Rakčevića kako sa ekrana RTCG poruči da je “Vlada sastavljena u skladu sa rezultatima izbora neprihvatljiva”. Šta je to nego fašizam i to u njegovom izvornom obliku. Ja to čitam kao opasnu fašističku i rasističku poruku: Srbi ne mogu u Vladu, ili još gore, – Svi koji se ne slažu sa Miškom Perovićem i njegovom fašitičkom sektom ne mogu u Vladu”, kazao je Medojević.

To je, ističe, fašizam našeg vremena.

“Vladavina manjine koja je lojalna globalnim bankarskim fašistima, kontrolišu kapital, medije, formiraju Vladu, kontrolišu bezbjednosne službe, vojsku, diplomatiju. I tamo ne smije biti onih koji drugačije misle, njihovih političkih protivnika, a posebno ne Srba koji neće da budu antisrbi i Crnogoraca koji nijesu antisrbi. I sasvim je prirodno što novi fašisti promovišu bivši komunizam, Tita, Goli otok, ubijanje neistomišljenika bez suda i suđenja. I fašizam i komunizam su se zasnivani na totalitarizmu i nasilju i demokratija i sloboda su im smrtni neprijatelji. Zato su današnji fašisti najglasniji u borbi protiv fašizma 30-ih godina prošlog vijeka, ali ćute na fašizam danas, 2021 godine”, navodi Medojević.

DF je, naglašava, jedina politička grupacija koja se zalaže za diskontinuitet sa 75 godina totalitarizma.

“Osuđujemo fašizam 30-ih godina 20. vijeka, ali i novi fašizam 2021 godine. Mi smo jedina disidnetska politička organizacija. Zalažemo se za demontažu totalitarnog režima i izgradnju demokratskog poretka zasnovanog na suverenosti građana i njihovom slobodnom izjašnjavanju. Sloboda i demokratija, suverenost građanina, interesi građana, države, tradicionalni sistem vrijednosti, snažna domaća ekonomija, vladavina prava, samodovoljnost u hrani i energiji, snažna vojska, patriotizam, sloboda mišljenja, sloboda vjere, socijalna pravda. To je antifašizam danas. Mijenjamo paradigmu globalizma. Sve što je dobro za građane i državu Crnu Goru, biće dobro i za Soroša, Rotšilda, Rokfelera. Prvo Crna Gora, pa onda SAD, UK, EU, MMF, SB i ostale skraćenice. Uvijek je Crna Gora bila podijeljena, između prodanih duša, izdajnika, sluga okupatora i slobodoljubivih patriota. Smrt globalnom bankarskom fašizmu, sloboda građanima, narodima i državama svijeta”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Medojević: Sve fotelje uzeše sektaši iz Vijesti za koje niko nije glasao – CG Vijesti
16.07.2021-14:25 14:25

[…] Aktuelno […]

BMX
16.07.2021-14:29 14:29

Imate samo JEDNOG poslanika vise i to bas iz nekadesnje URA Zarka Rakcevica, odnosno Dritana Abazovica, koja se Jos uvjek, deklarise kao gradjanska, suverenisticka i proevropska partija.
Pricas o fasizmu i njegovim manifesracijama a upravo si ti trazio sa svojih pet poslanika (koje nisi dobio samostalnim izlaskom na izbore) da se suspenduje Ustav i zakoni i zavlada progon i teror nad neistomišljenicima koji nisu za veliku Srbiju i povratak u srednji vijek. To su prije trazili (i dobili) samo Hitler, Musolini, Staljin i Pol Pot. Znamo kako se to završilo…

bobek
16.07.2021-15:07 15:07

Tvoja poruka iz ovog mamutskog teksta Medojevicu je svi su fasisti i sve je fzsizam, samo srpski fashizam nije fashizam i nije fashistcki. Odma si pa na ispitu istine, strucnosti i dobrih zelja za gradjane, a upropasti te ta sitnica, sto nepomenu srpski oblik fashizma koji u strahu, cemeru i jadu dzi narode Brdovitog Balkana, evo preko jednog vijeka, a zadnjih 30 godina i ti si bio zestok apologeta,tog fashizma uz prikljucak strucnjaka iz Vijesti koje sa pravom pominjes. Medojevicu, tvoji mentori, tvoj DF,tvoji Srpski mentori, uzasne Vijesti i velik broj NVO, procitani ste i ocijenjeni od gradjana. Borba protiv… Pročitaj više »