Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević poručio Abazoviću: Biću dio nove vlade, ko je protiv taj je kriminalac, švercer…

“Možda izazivam negativne reakcije dijela “javnosti”, ali tako će biti. Protiv učešća lidera DF u Vladi mogu imati samo saradnici UDBE, šverceri, kriminalci i tajkuni”, napisao je Medojević

Lider Pokreta za promjene i jedan od čelnih ljudi Demokratskog fronta Nebojša Medojević, preko Facebook- a je poručio svima, pa i lideru GP URA i nosiocu liste Crno ba bijelo, Dritanu Abazoviću, da će se on naći u novoj vladi, svidjelo se to nekome ili ne.

Nebojša Medojević

On je na svom Facebook profilu napisao da će Vlada u kojoj bude zaustaviti šverc cigareta i droge.

“Možda izazivam negativne reakcije dijela “javnosti”, ali tako će biti. Protiv učešća lidera DF u Vladi mogu imati samo saradnici UDBE, šverceri, kriminalci i tajkuni”, napisao je Medojević.

Ovaj Medojevićev status je jasan odgovor i poruka za GP URA i Dritana Abazovića, da DF ne odustaje od čelnih pozicija u budućoj vladi, uprkos Abazovićevim tvrdnjama da zapadni centri ne žele radilakalne političare da vide u budućoj vladi, što su u DF-u protumačili da se odnosi na njihove lidere.

Abazović je, podsjetimo, na Javnom servisu prije nekoliko dana kazao da ima istine u tome da Berlin, Vašington i London insistiraju na tome da u novoj vladi ne bude radikalnih političara, ali da nema uslovljavanja.

“Ima istine u tome, ali nema nikakvog uslovljavanja. Temeljni princip i važna karika pobjede na izborima je to što je URA još 11. jula izašla sa informacijom da će naredna vlada biti ekspertska. Mislim da je to dobar politički pristup koji je relaksirao međunarodnu zajednicu. To ne znači da među političarima nema stručnjaka u određenim oblastima. To njih svakako ne eliminiše. Važno je da nemamo osobe koje na bilo koji način izazivaju neku negativnu emociju”, ispričao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
21.09.2020-18:11 18:11

Pristat ce Abazovic na sve i svasta na predlog DF jer mora, i on nema svoje “JA” nebi me iznadilo da im Abazovic bude potrcko sto i jeste a sve za radi mrznje prema Djukanovicu no on dobro zna da Djukanovic nije Crna Gora.Gledam na Cetinju privatna kuca medju starijim i na njoj veliki pamflet “Crno na bijelo URA”ciji je vlasnik clan te skalamerije”bivsa Crnogorska kuca”prije i poslije izbora nidje Crnogorskog obiljezja sve dok ih Cetnjani nijesu poceli nazivati pravim imenom srbijansko-cetnicka druzina( ma dostini tih clanova ima po kome i doci taj epitet)da bi vec nekoliko dana istakli Crnogorsku… Pročitaj više »

Mitar
21.09.2020-20:39 20:39

Oce on da je ministar po cijeni svega.
Zeni je to obecao i to je to, pa makar sve propalo. Kakav lik, ko njega stavi na drugo mjesto liste ??!

Lola
22.09.2020-00:47 00:47

O samo to ne! Kakav Medojevic u vladi, ne vlada ni sobom kako treba!

Nikola
22.09.2020-03:58 03:58

Hocu moj deo! Necete me prevariti……Maratonac trci pocasninkrug :))))))))))