Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Odluka Crne Gore da se svrsta među neprijatelje Rusije suluda

''Suludim odlukama crnogorske vlasti svrstali smo se na listu neprijatelja Ruske Federacije, i to u ratu, a to povlači niz konsekvenci, i državnih, ekonomskih, biletaralnih, ali i bezbjednosnih''

Jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, govorio je za “Sputnjik”, ruski medij putinovske uređivačke politike. Poručio je kako je “odluka Crne Gore da se svrsta među neprijatelje Rusije suluda”.

„Suludim odlukama crnogorske vlasti svrstali smo se na listu neprijatelja Ruske Federacije, i to u ratu, a to povlači niz konsekvenci, i državnih, ekonomskih, biletaralnih, ali i bezbjednosnih. Naša politička elita nije ozbiljno shvatila kompleksnost situacije u kojoj smo se našli. Imamo vladu koje je pala, parlament koji je blokiran, javnost koja je podijeljena i situacija u Crnoj Gori je dramatično loša, imajući u vidu izazove koji su pred nama, ali imajući u vidu i kvalitet političke elite koje bi trebala da dodnosi adekvatne odluke“, poručio je on.

Medojević je istakao da je ovako loša situacija u Crnoj Gori razlog zbog čega se zalagao za neutralnost Crne Gore po pitanju ruske invazije na Ukrajinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anon
10.03.2022-21:27 21:27

Medo, Medo…. Nije valjda da si se uplašio?