Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević o nabavci vakcina: Apostoli još gledaju u nebo

Vakcine su, kao i virus postale mehanizam geostragije i Vlade malih država se moraju snalaziti.

Jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević, u svojoj Twitter objavi komentarisao je nemogućnost aktuelne Vlade da uspostavi odnose sa nekom od velikih sila, koja bi umnogome značila pri nabavci vakcina protiv covid-19 infekcije.

“Konfuzija nove Vlade oko nabavke vakcina pokazuje da, Vlada nije uspjela da razvije bilateralne odnose, ni sa jednom velikom silom, koje jesine imaju vakcine. Vakcine su, kao i virus postale mehanizam geostragije i Vlade malih država se moraju snalaziti. Apostoli još gledaju u nebo”, poručio je Medojević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Komita1918
03.02.2021-12:51 12:51

Normalno kada su razbili državnu diplomatsku mrežu povlačenjem ambasadora.

SRBO
03.02.2021-12:57 12:57

Medo sta se ti sjekiras za koga bar ti imas vezu kod BURAZERA-VUCICA idi primi to ne mozemo te slusat koliko brines o SRPSKOJ VLADI da primi VAKCINE!

Jelena
03.02.2021-13:46 13:46

Medojeviću, kada vidiš dje vode ovi , oni su naučili samo da lizu pa bilo što, im dodje ruke. Treba ih rušiti, novi izbori i tebe predlagati za mandatara vlade, ali Medo bez revanšizma.Voli svoju zemlju, lijepa bješe do kraja avgusta sada vidiš sa ovima i onim što nudi tvojim Kolasincima i mojim po burek, Abazovicu burekzdinicu, Bojovicki, mantiju da obuce, Lizoljubu, da lize podove.Obaraj ovo Medojeviću, vidiš da su muve bez glava!