Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Drago mi je da Novljani prepoznaju veliku ideju crnogorsko srpskog pomirenja

Dodaju, da su građani pozvali Medojevića da zajedno sa DF-om preuzme odgovornost za rješavanje krize u zemlji koja je sve veća i veća.

Drago mi je da građani Novog prepoznaju veliku ideju crnogorsko-srpskog pomirenja i da je naša politika zasnovana na principima i jasnim stavovima oko kojih nema trgovine, naglasio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević, u današnjoj posjeti Herceg Novom.

Kako navode iz PzP-a, Medojević je razgovarao sa građanima koji su izrazili veliko interesovanje za politiku DF-a i podržali listu “Za budućnost Herceg Novog”.

“Ohrabruje činjenica što građani Novog prepoznaju da su stavovi i analize koje je Medojević mjesecima unazad prezentovao javnosti, pokazali kao tačni”, kazali su iz PzP-a.

Dodaju, da su građani pozvali Medojevića da zajedno sa DF-om preuzme odgovornost za rješavanje krize u zemlji koja je sve veća i veća.

“Sa politikom DF-a nema neizvjesnosti. Drago mi je da građani Novog prepoznaju veliku ideju crnogorsko-srpskog pomirenja i da je naša politika zasnovana na principima i jasnim stavovima oko kojih nema trgovine. Režim Đukanovića treba demontirati, DPS zabraniti kao političko krilo organizovanog kriminala, imovinu konfiskovati i vratiti državi. Zato mi je izuzetno drago da sve više ljudi shvata da ne postoji drugi put za oporavak zemlje i prosperitet građana”, kazao je Medojević.

Kako zaključuju, predsjednik PzP-a se danas susreo i sa nosiocem liste “Za buducnost Herceg Novog” Ivanom Otovićem, kojem je pružio podršku i čestitao na velikom trudu i radu, kao i promociji naše politike.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
29.04.2021-16:37 16:37

Crnogorci i Srbi nisu djeca koja su se igrala klikera, pa se posvadili pa sad treba Medo da ih miri…;Po sistemu mir mir mir niko nije kriv.To su dva naroda koja treba da ostanu komsije…Svakome svoje…A ako Srbi zele da bydu dobre komsije nek se odreknu bolesnih i fasistickih ideja o ukidanju Crnogorske drzave i nacije…I nek zaborave na veliku srbiju srpsko more i Crnu Goru kao 27 izbornu jedinicu u srbiji…Nek na pr kao prvi korak maknu iz parlamenta laznog Srbina i ratnog zlocinca Vojislava Seselja koji na svakom koraku vrijedja Crnu Goru i Crnogorce nazivajuci nas izmisljenom nacijom

Kemal
30.04.2021-08:11 08:11

Omladino sklonite se od tog starog Cetnika nista vas ne moze naucit jedino nacionalizmu da mrzite sve druge narode i nacije kad nemate boljeg ne treba vam ni taj velikosrpski nacionalista!