Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Đukanović ima moć, ali nema vlast, mi imamo vlast ali nemamo moć

Nova Vlada nema jasne ideje i planove kako da demontira stari bolesni sistem i postavi temelje novog demokratskog poretka. Starom režimu ostavljeni su mehanizmi za opstrukciju promjena. Gubitkom vlasti ulaze u paranoju. Srbija posle 5. oktobra

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ima moć, ali nema vlast, a trenutna većina ima vlast, ali nema moć, kazao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Neodlučnost, neznanje i kukavičkluk nove vlade i truli dilovi sa DPS-om stvorili su opasno stanje dvovlašća. Taj vakum između starog i novog sistema može biti popunjen nasiljem, likvidacijama, haosom. Mafija ubija”, napisao je Medojević na Tviteru.

On je ocijenio da je u Crnoj Gori na sceni spontana tranzicija.

“Nova Vlada nema jasne ideje i planove kako da demontira stari bolesni sistem i postavi temelje novog demokratskog poretka. Starom režimu ostavljeni su mehanizmi za opstrukciju promjena. Gubitkom vlasti ulaze u paranoju. Srbija posle 5. oktobra”, napisao je Medojević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
14.02.2021-10:56 10:56

Bravo gospodine Medojevicu ja mislim da si sa ovom izjavom otkrio vrucu vodu ali si samo zaboravio jednu malu cinjenicu da vasa vlast stoji na steklenim nogama. Tik tak tik tak……………..