Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Da Krivokapić ima obraza podnio bi ostavku, a Spajić bi bio uhapšen

Da premijer Zdravko Krivokapić ima obraza podnio bi ostavku zbog nesposobnosti i kršenja Zakona o budžetu, ponovio je večeras svoje ranije ocjene predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević

Da premijer Zdravko Krivokapić ima obraza podnio bi ostavku zbog nesposobnosti i kršenja Zakona o budžetu, ponovio je večeras svoje ranije ocjene predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević. On je na Facebook-u istakao da bi u tom slučaju ministar finansija Milojko Spajić bio uhapšen zbog, kako je rekao, lažnog predstavljanja, neovlašćenog postupanja i zaduživanja bez odluke Vlade i Parlamenta.

“Ja sam kriv što neko iz Vlade krade. Opet sam ja kriv. Napadam Crkvu, radim za Mila, rušim Vladu Zdravka, krivo mi je što nijesam dobio funkciju. ..Da ponovim, da Zdrako Krivokapić ima obraza podnio bi ostavku, zbog nesposobnosti i kršenja Zakona o budžetu”, napisao je Medojević.

Kako je dodao, zanima ga kakav je stav Vladimira Božovića, Gojka Perovića i kako je rekao, NVO “Ne damo UDBU”.

Jedan od komentatora na Facebook-u ga je potom pitao da li osjeća odgovornost jer je glasao za “ovakvu Vladu”, na šta je Medojević odgovorio da mu je savjest mirna 54. godine.

“Glasao sam za Vladu bez DPS. To smo obećali biračima. Kritikujem postupke ove Vlade koji su protiv interesa naroda i države. I to smo obećali našim biračima. Meni je savjest uvijek mirna. Evo 54 godine”, napisao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jo Radyn
21.12.2020-21:29 21:29

Kada je tako kako pricas, zasto ne opozoves vladu i na nove izbore,.Ti si veliki heroj, samo pricas , pricas, prijetis, ako si heroj kako pricas, poduzmi nesto, pokazi da nisi uljez?????