Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević čestitao Milatoviću: Želim Vam da funkciju vršite u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore

Medojević je istakao da od Milatovića očekuje hitno pokretanje dijaloga oko stvaranja nacionalnog konsenzusa oko neophodnih reformi koje će dovesti do demontaže poraženog totalitarnog poretka

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević uputio je čestitku novom predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću povodom pobjede na predsjedničkim izborima održanim juče u Crnoj Gori.

On je Milatoviću poručio da mu želi da svoju funkciju vrši u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore.

“Čestitam Vam na pobjedi na predsjedničkim izborima. Želim Vam da funkciju vršite u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore i da štitite nacionalne i državne interese”, poručuje lider Pokreta za promjene u svojoj čestitki upućenoj Milatoviću.

Medojević je istakao da od Milatovića očekuje hitno pokretanje dijaloga oko stvaranja nacionalnog konsenzusa oko neophodnih reformi koje će dovesti do demontaže poraženog totalitarnog poretka.

“Od Vas očekujem hitno pokretanje dijaloga oko stvaranja nacionalnog konsenzusa oko neophodnih reformi koje će dovesti do demontaže poraženog totalitarnog poretka i stvoriti pretpostavke za oporavak i napredak crnogorskog društva, građana i države”, zaključuje Medojević u svom obraćanju novom predsjedniku Crne Gore, Jakovu Milatoviću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve