Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Medija centar DPS: Koliko nas je koštao put funkcionera u Beograd i za koga su sinoć oni tamo navijali?

U Medija centru DPS Crne Gore očekuju da Marić javnosti predoči troškove ekskurzije u Beogradu, i da prestane da ignoriše pravo građana da znaju gdje se i kako arči njihov novac

Poslije brojne delegacije vladinih službenika koji su sjednicu Skupštine Ujedinjenih nacija iskoristili za sopstvenu ekskurziju po Njujorku, družini crnogorskih funkcionera, sinoćnja utakmica, poslužila je za novi grupni izlet, ovoga puta u Beograd, saopšteno je iz Medija centra DPS Crne Gore.

“Dok je Abazović, ispunjavao svoje dječačke snove, baškareći se u loži beogradske Marakane, društvo su mu pravili ministri Filip Adžić, Marko Kovač, Aleksandar Damjanović, Zoran Miljanić, generalni sekretar MVP Mileta Radovanić, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Vuk Kadić, direktor CEDIS-a Vladimir Čađenović i brojni drugi”, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, kada znamo da povratna karta, komercijalnim letom na relaciji Podgorica – Beograd košta oko 200 eura, jasno je koliko je ova zabava odlazećih državnih funkcionera koštala.

“Tim povodom postavljamo pitanje generalnom sekretaru Vlade Crne Gore, Borisu Mariću: Da li je put plaćen iz državnog budžeta i koliko je novca poreskih obveznika upotrijebljeno da bi se ovi, svega željni “momci”, zabavili?”, pitaju u saopštenju.

U Medija centru DPS Crne Gore očekuju da Marić javnosti predoči troškove ekskurzije u Beogradu, i da prestane da ignoriše pravo građana da znaju gdje se i kako arči njihov novac.

“Uzgred, pitamo sve funkcionere, “članove navijačke grupe sa Marakane”: Osim što ste se sinoć lijepo zabavili i družili, za čiju ste reprezentaciju navijali? Pitanje je retoričko, naravno”, zaključuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve