Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mašković: Borovinić Bojović da poštuje Poslovnik Skupštine Glavnog grada

On je zatražio da mu se što prije stvore uslovi za nesmetano obavljanje funkcije odbornika, te pozvao Borovinić Bojović da poštuje Poslovnik Skupštine Glavnog grada i postupate u skladu sa odredbama istog

Šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković uputio je predsjednici tog parlamenta Jeleni Borovinić Bojović urgenciju povodom prikupljanja obavještenja od gradonačelnice Glavnog grada o masovnom zapošljavanju u gradskoj upravi.

,,Obavještavam Vas da shodno Članu 44 Poslovnika Skupštine Glavnog grada od strane gradonačelnice Glavnog grada nisam dobio odgovor na Zahtjev za prikupljanje obavještenja od gradonačelnice Glavnog grada broj 02016/23-1012 od dana 05.10.2023. godine. Sa druge strane, podsjetću Vas da ste Vi, u skladu sa Članom 44 Poslovnika Skupštine Glavnog grada, stav 3, dužni da mi nakon isteka roka od 15 dana od dana podnošenja Zahtjeva dostavite pisano obrazloženje zbog čega odgovor nije dostavljen ili ne može biti dostavljen” navodi se dopisu koji je Mašković uputio Borovinić Bojović.

On je zatražio da mu se što prije stvore uslovi za nesmetano obavljanje funkcije odbornika, te pozvao Borovinić Bojović da poštuje Poslovnik Skupštine Glavnog grada i postupate u skladu sa odredbama istog.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.10.2023-16:35 16:35

ako ova cetnikulja ne postuje poslovnik Skupstine Glavnog grada..onda je treba optuziti Sudu..ili joj u brk reci da se gubi..jer svaki kriminal i zloupotreba novca CG..je kriminal..