Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Marović: Neću dolaziti u Srbiju dok je Vučić na vlasti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbjednosno-informativnu agenciju da svaki put puste bivše ministre u Vladi Crne Gore

Bivša ministarka evropskih integracija Jovana Marović poručila je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da više neće dolaziti u tu zemlju dok je on na vlasti.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbjednosno-informativnu agenciju da svaki put puste bivše ministre u Vladi Crne Gore.

“Hvala Vam, ali dok ste Vi na vlasti više neću dolaziti u Srbiju. Moja sloboda kretanja i sloboda izražavanja ne zavise ni od čije milosti”, navela je Marović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.08.2023-20:21 20:21

Ovi što pokušavaju zamijeniti AV jednako misle Crnoj Gori, tako da JO. Marović može na duže zaboraviti Srbiju…

1ss
27.08.2023-22:15 22:15

Mislim da ce sad da napusti politiku . Propade Srbija ako ti nisi tamo. Kad moze rodjenom Niksicaninu kome je familija u Niksicu , i koji je ambasador Srbije u CG , biti zabranjen ulaz u CG., ko je onda ona srbomrziteljka i osoba koja se bori protiv Srba u CG da ima pravo da udje u Srbiju. Ispravna odluka

Darko
28.08.2023-10:04 10:04

Dođi molim te, dođi, kako ćemo bez tebe? Evo rasplakah se.

BTW, ko je ova? :-)