Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Marković: Kovačević ponizio sebe i Milatovića svojim nevaspitanim odnosom prema državnim simbolima

Ocjenjuje da ne iznenađuje postupak predsjednika Opštine Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević ponizio je sebe ali i predsjednika države Jakova Milatovića koji stoji pored njega, svojim odnosom prema državnim simbolima, ocijenila je potpredsjednica Liberalne partije (LP) Jelena Marković.

“Tokom intoniranja himne u gradu na čijem je čelu Kovačević nevaspitano i drsko pokazuje srednji prst, što nije prvi gest nepoštivanja i izostanka osnovne kulture koji on pokazuje u ovakvim prilikama”, poručila je ona.

Ocjenjuje da ne iznenađuje postupak predsjednika Opštine Nikšić.

“Ne iznenađuje uopšte da neko poput Kovačevića, koji se neskriveno deklariše kao četnik, ima takav odnos prema simbolima države, jer na koji način bi on i umio da poštuje svoju državu? Pitanje je samo kako se neko takav može nalaziti na čelu jedne crnogorske Opštine i predstavljati na ovakav način sve građane Nikšića? Očekujemo međutim da se ovim povodom oglasi predsjednik Crne Gore i očigledno samo dijela građana, kako bi čuli njjegov stav o ovom činu kojem je i sam prisustvovao, jer je predsjednik Opštine Nikšić ovim postupkom Milatoviću kao predsjedniku države zadao veliku šamarčinu”, dodala je Marković.

A Milatoviću, kaže ona, je ovo “valjda jasna poruka”.

“Pa neka nastavi da trči za ovim iizgbljenim nacionalistima, veličajući poražene i pogubne politike ’90-ih, koje će i u Nikšiću ubrzo, ponovo, biti poražene”, zaključila je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.07.2023-12:05 12:05

Gospodjo Markovic..Kovacevic je rodjeni nesoj..bez trunke morala..on sebe ne moze poniziti..nasuprot..on se veseli..i uziva u nesojstvu..i svom glibu…