Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Provokacije Filipa Adžića imaju za cilj raskol u pravoslavnom biću

Nacionalni interes prevazilazi sve pojedinačne zađevice, svađe i sukobe, poručio je Mandić

Predsjednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić rekao je premijeru Zdravku Krivokapiću i ministru pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimiru Leposaviću da “puste provokacije funkcionera URE Filipa Adžića”, koje, kako navodi, imaju za cilj podjele i raskole u narodu i pravoslavnom biću.

“Krivokapiću i Leposaviću, pustite vi provokacije funkcionera URA-e Filipa Adžića koje imaju za cilj podjele i raskole u našem narodu i pravoslavnom biću. Ovaj trenutak od vas traži odgovornost i pomirenje. Nacionalni interes prevazilazi sve pojedinačne zađevice, svađe i sukobe”, napisao je Mandić na Tviteru.

Podsjetimo, savjetnik potpredsjednika Vlade, Filip Adžić rekao je sinoć da ukoliko premijer Zdravko Krivokapić povuče predlog o smjeni Leposavića, to bi značilo pad Vlade.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
17.04.2021-18:20 18:20

Staje vojvodo Cetnicka svako jutro ides po savjete na HAPPY i blatis sve sto je CRNOGORSKO kako te nije sramota budalo jedna da kazes da su Komite kriminalci idi da se lijecis od mrznje prema gradjanima CG a posebno -KOMITAMA-DPS-MILU!

borko
18.04.2021-06:47 06:47

Jeftini pokušaj spašavanja ugleda trećeešalonca u crnogorskom korpusu. Ovamo ih nosač torbice i hemijske olovke kobajagi napada, a za svaki prijedlog digne ruku i ako treba dići će i drugu pa i noge samo da sačuva fotelju.