Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Promoteri rezolucije o Srebrenici sve dublje tonu

Poznavajući našeg pokojnog Vladiku, mislim da bi oni promo lažovi koji su ovo uradili ili podržali danas prošli kao Đukanović kad je priznao Kosovo.

Aludirajući na to da Andrija Mandić optužuje preminulog mitropolita Amfilohija za antisrpsko djelovanje, promoteri rezolucije o Srebrenici sve dublje tonu i dodatno se brukaju, naveo je jedan od lidera Demokratskog fronta.

“Poznavajući našeg pokojnog Vladiku, mislim da bi oni promo lažovi koji su ovo uradili ili podržali danas prošli kao Đukanović kad je priznao Kosovo. Zaboravili bi na strah od ambasadorki. Evo šta je blaženopočivši Mitropolit kazao na protestu koji smo mi organizovali 2008. godine, a protiv onih što su priznali lažnu državu Kosovo”, naveo je Mandić na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
22.06.2021-11:48 11:48

Hahahahahah ! Mandicu kada se je lisici zapalio rep vristala je uzvikujuci ” Svijet gori svijet gori ” Pa i ti Mandicu radis istu stvar a ne vidis jadnice koliko ti i tvoje pristalice duboko tonete. A kada se tice tvog pokojnog mitrpolita Rikija zar nisi cuo da je vaskrsnuo kao MACAK djedo pa sada lovi pacove okolo manastira na Cetinju postavi mu malo sira okolo da malo promijeni jelovnik.

Lovcenac
22.06.2021-13:12 13:12

Mandicu Cetniki Krvolocnice blati CG po srbiji koliko oces oni tebi nista ne vjeruju ti si za Srpski narod vece zlo od ZLOCINACA MLADICA-KARADZICA CASNI Srbi su vazda bili prijatelji svakom ZA CETNIKA DRAZU SVI ZNATE tebe trebaju strogo Srbi zabranit ulaz ili te u prdaru u Kamenicu na psihicko lijecenje nijesi od zla pobijelio sad mos samo cuvat ovce po planinama!