Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

Mandić čestitao Dodiku: Uvjeren sam da ćete Republiku Srpsku voditi putem razvoja i napretka

Srpska će uvijek biti ponos i uspješan izdanak jednog teškog vremena stradanja, a sada se može cijelom svijetu kazati da smo tu opstali i da nikada nećemo otići. Budite sigurni da u Srbima iz Crne Gore imate punu podršku u očuvanju tradicionalnih i kulturnih vrijednosti koje nesebično dijelim

Predsjednik Nove srpske demokratije NSD Andrija Mandić čestito je predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku izbor na tu funkciju.

“U svoje ime, Nove srpske demokratije i srpskog naroda u Crnoj Gori, čestitam Vam izbor na funkciju predsjednika Republike Srpske, uz želju da naš narod s druge strane Drine ostane postojan i čvrst u odbrani svojih interesa.

Srpska će uvijek biti ponos i uspješan izdanak jednog teškog vremena stradanja, a sada se može cijelom svijetu kazati da smo tu opstali i da nikada nećemo otići. Budite sigurni da u Srbima iz Crne Gore imate punu podršku u očuvanju tradicionalnih i kulturnih vrijednosti koje nesebično dijelimo.

Uvjeren sam da ćete Srpsku voditi putem razvoja, napretka i nastaviti trasom stabilnosti za dobro svih njenih građana. Još jednom primite moje iskrene čestitke”, naveo je Mandić u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
30.10.2022-12:05 12:05

Kad vidim ovo raskrečeno čeljade śetim se kralja Nikole koji nije moga skupit noge zbog rahitisa u đečičstvu, a koje je on pravda veličinom mudah, tako će biti da i ovaj zbog veličine kuljah ne može skupit noge a može davati bilo koje opravdanje.