Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Blokiraćemo cijelu Crnu Goru ako se iznevjeri volja naroda

DF će, kako je rekao, u takvom scenariju krenuti u snažne proteste i oni neće biti onakvi kakvi se gledaju u Crnoj Gori i gdje neko može da pomisli da se zloupotrebljava crkva, hramovi i važna adresa koja nadrasta političku scenu

Lider Nove Andrija Mandić saopštio je da su upravo završili razgovore sa predsjednikom SNP-a Vladimirom Jokovićem.

“Imali smo potrebu da mu prenesemo poruke da je što se tiče koalicije ZBCG neprihvatljivo da bilo koji subjekt te koalicije pravi bilo kakav dil sa DPS-om.

Takođe je neprihvatljivo da bilo ko od tri pobjedničke koalicije sa DPS-om i svako iznevjeravanje volje građana naići će na veliki otpor svakog poltiičkog subjekta ko želi da brani tu pobjedu”, rekao je Mandić.

DF će, kako je rekao, u takvom scenariju krenuti u snažne proteste i oni neće biti onakvi kakvi se gledaju u Crnoj Gori i gdje neko može da pomisli da se zloupotrebljava crkva, hramovi i važna adresa koja nadrasta političku scenu.

“Poslaćemo takvu poruku da ćemo blokirati cijelu Crnu Goru”, poručio je Mandić.

Siguran je, kako kaže, da će Joković prenijeti poruke DF-a organima SNP-a.

“Godinama smo se borili protiv DPS-a i Mila Đukanovića i danas kada je ta partija u opoziji nemamo pravo da im dodamo ruku i vratimo na najvažnija mjesta odlučivanja, a to je da budu u izvršnoj vlasti ili da daju podršku njoj”, istakao je Mandić.

Očekuju da će se ubrzo održati sjednica GO SNP-a i dodaje da će DF ubrzo informisati javnost kako će biti organizovana njihova akcija.

SNP ponovo bila između Mila i Momira, kazao je lider DNP-a Milan Knežević.

“Ukoliko dođe do prekrajanja izborne volje, nebitno oće li to uraditi Dritan Abazović sam, mi ćemo izaći na ulice, blokiraćemo Crnu Goru i ključne saobraćajnice, nećemo se skrivati”, kazao je Knežević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
11.02.2022-14:20 14:20

EEEEE VOJVODO CETNICKA KAKO MISLIS  DA IZVEDES TU BLOKADU ZNAS LI TI UOPSTE GDJE SI TI DOSA DA ZIVIS -BUDI MEDJU PRVIMA DA BLOKIRAS A NE DA POBJEGNES NA KOLJENICU ! SVJESNA JE CG DA NECE NISTA BOLJE PROC OD -BIVSIH REPUBLIKA -HRVATSKA-KOSOVO-BOSNA  Fasizam Cetnicki ce se unistit u CG ka i u Hrvatskoj sto se je unistijo Cus Cetnika ka da je CG njegova PRDA pa ce blokirat cijelu CG!

JamesBond007
11.02.2022-14:25 14:25

Mozete probati blokirati CG! Samo ovoga puta, cete naici na zestok odgovor! Nema vise blokade! Dosta ste vi terorizirali CG!

Darko
11.02.2022-14:42 14:42

Blokiraj srbiju bitango

Col
11.02.2022-15:18 15:18

Mislio je i oni Demokrata da će narod polećeti za njim pa trt.

Freedom
11.02.2022-15:43 15:43

Evo ga opet prijeti. Pitam zašto država ne reaguje i uhapsi covjeka koji je jednom pokušao dr. Udar i sa govornice pozivao drugove da otkopavaju oružje. Do kada će ovi likovi prijetiti i izazivati strah kod građana. Za šta primate platu vi iz službi bezbednosti.

Crnogorka
11.02.2022-16:14 16:14

Smradu Cetnicki ko si ti da blokiras CG ! Portir zabranio ulazak. “Rampa” u Opštini Plav za crnogorsku kapu sa 4S On mu je nekoliko puta rekao da ne može „sa tom kapom da uđe u Opštinu. Tako ce vam se radit u buduce svim gradovima CG !

Žovcenskavila
11.02.2022-17:31 17:31

Kako te nije stid da ides ulicom bitangom cetnicko. Ti da blokira Crnu Goru. Nije to tvoja dnedovina. Idi blokira Srpski svet izdajice matori. Samo mlatis i avetas. Ma necete moci. Cetnici.