Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Lončar: Jedino na odborničkoj listi Prave Crne Gore se nalazi moj svojeručni potpis

Lončar je pozvao na odgovornost onog ko je iskoristio njegove lične podatke i, ''bez njegovog znanja i pisane saglasnosti u vidu svojeručnog potpisa, uvrstio njegovo ime na svoju odborničku listu''

Povodom jučerašnjeg i današnjih navoda da se Goran Lončar, odbornički kandidat na listi „Marko Milačić – Prava Crna Gora – Držimo riječ – Dr Milovan Živković“, paralelno nalazi na dvije odborničke liste, Lončar se obratio javnosti.

„Neki mediji su juče i danas pisali da se moje ime istovremeno nalazi na dvije odborničke liste različitih političkih subjekata. Zbog toga sam osjetio potrebu da se obratim javnosti i, na ovaj način, potvrdim da sam dio tima Prave Crne Gore. Odgovorno tvrdim da se, samo i isključivo, na odborničkoj listi Prave Crne Gore nalazi moj svojeručni potpis. Dio sam tima koji se zalaže za istinu, pravdu i poštovanje zakona naše zemlje”, naglasio je Lončar.

Lončar je pozvao na odgovornost onog ko je iskoristio njegove lične podatke i, “bez njegovog znanja i pisane saglasnosti u vidu svojeručnog potpisa, uvrstio njegovo ime na svoju odborničku listu”.

U svom obraćanju javnosti, dodaju iz partije, Lončar je zahtijevao da se njegovo ime sa te odborničke liste ukloni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve