Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Prava Crna Gora u Podgorici u koaliciji sa DF

Uvažavajući predloge opštinskih Odbora u gradovima u kojima se izbori održavaju Prava Crna Gora će u nekim opštinama učestvovati samostalno, a u nekim u koaliciji

Prava Crna Gora će na izborima u Podgorici nastupiti u koaliciji sa Demokratskim frontom koju predvodi Jelena Borovinić Bojović, potvrdio je sinoć Glavni Odbor Prave Crne Gore, saopšteno je iz ove partije.

“Prava Crna Gora je na organima partije donijela odluku i o učešću na izborima u drugim gradovima. Uvažavajući predloge opštinskih Odbora u gradovima u kojima se izbori održavaju Prava Crna Gora će u nekim opštinama učestvovati samostalno, a u nekim u koaliciji”, navode iz partije Marka Milačića.

Odbori Prave Crne Gore u Baru, Budvi, Bijelom Polju i Žabljaku donijeli su jednoglasne odluke da na izborima nastupaju samostalno i ta odluka je podržana od strane Glavnog Odbora partije.

Prava Crna Gora će u Podgorici, Kolašinu, Plavu i Zeti nastupati u koaliciji sa Demokratskim frontom, dok u Danilovgradu nastupaju u koaliciji sa Ujedinjenom Crnom Gorom.

“Imajući u vidu važnost predstojećih lokalnih izbora, Prava Crna Gora će dati svoj maksimum u svim gradovima, kako bi se konačno oslobodili nazadne i kriminogene politike DPS-a i na lokalnom nivou”, zaključuju iz Prave Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
27.09.2022-12:53 12:53

Naši će glasat ,neko Dajkovića neko Bojovićku.

Tara
27.09.2022-13:03 13:03

prava cetnicko srbijanska CG sa Drazinim..kriminalnim frontom..Blagos nama..