Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Ljaljo i političke amebe ne podnose novinare, a još manje istinu i kritiku

O vrijeđanju od strane Živkovića i Nikčević bi moglo da se govori jedino u slučaju da su javno, u emisiji izrekli recimo ovakve ocjene - da su Demokrate ameboidna politička lakrdija, sastavljena od priučenih diletanata i istrošenih srpskih kadrova iz propalog SNP-a, da je Bečić demagog, plagijator i neznalica koja svoje monumentalno neznanje i strah krije iza praznih floskula koje ga je još kao portparola SNP-a učio Dragan Koprivica

Delikatno-senzualni predsjednik Demokrata i nažalost Skupštine, Aleksa Bečić poznat pod nadimkom ”Ljaljo” i njegovi mladi pioniri demagogije, formalno otporni na podjele, ali veoma osjetljivi na kritike, ispoljavaju u posljednjih nekoliko dana ozbiljnu alergijsku reakciju na istinu i izražavanje ličnog stava u privatnom razgovoru.

Takođe su po ko zna koji put pokazali da gaje veliki stepen odbojnosti prema slobodi govora, kritički nastrojenim novinarima i generalno javnim ličnostima koje opravdano kritikuju njihovu licemjernu, amorfnu politiku bez programa.

Bečićeva partija mladih demagoga preosjetljivih na kritike objavila je juče da je podnijela krivičnu prijavu protiv novinarke RTCG, Tamare Nikčević zato što je, kako tvrde, u pripremi snimanja emisije sa gostom bivšim liderom LSCG-a i predsjednikom Savjeta Građanske inicijative „21. maj“ Miodragom Živkovićem ”iznijela niz uvreda na njihov račun”.

Patološki lažovi čiji je hobi etiketiranje, uvredama nazivaju istinu koju su Nikčević i Živković izrekli u privatnom razgovoru u uobičajenom terminu kada se snima emisija „Teleskopija“. Crnogorskoj javnosti je jasno da je u ovom slučaju za krivičnu prijavu jedino to što su Demokrate uputile NN lice da uđe u režiju i mobilnim telefonom snimi dio razgovora, a zatim dostavi na određene adrese – predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću, koji je to objavio na Fejsbuk profilu, kao i u režimskom tabloidu Vijestima.

Jasno je da je snimak nastao na nedozvoljen i zakonom zabranjen način, vršenjem krivičnog djela – Neovlašćeno prisluškivanje i snimanje iz čl. 173. KZ CG.

Predsjednik Skupštine je u ovom slučaju izvršio krivično djelo i pokazao da iako je na ovako visokoj državnoj funkciji nije kadar da istrpi ni najblažu kritiku izrečenu u privatnom razgovoru! Stoga je u naletu povrijeđene sujete, po svemu sudeći, tražio osvetu ne mareći za zakone.

Ljaljo u naletu bijesa željan osvete – ilustracija

To što su u razgovoru Nikčević i Živković izrečeni stavovi da su ”Demokrate najnepodnošljivije” i da ”nekako uvijek prođu ispod radara”, ”besprizorne bitange”, ”najprimitivniji” ne da nije uvreda, nego je eufemizam za djelovanje ove partije političkih amatera bez stava i inteligencije.

Reći za Bečića i Demokrate da ”prolaze ispod radara” je samo konstatovanje istine, a ova grupacija političkih diletanata zaslužuje mnogo oštriju kritiku.

O vrijeđanju od strane Živkovića i Nikčević bi moglo da se govori jedino u slučaju da su javno, u emisiji izrekli recimo ovakve ocjene – da su Demokrate ameboidna politička lakrdija, sastavljena od priučenih diletanata i istrošenih srpskih kadrova iz propalog SNP-a, da je Bečić demagog, plagijator i neznalica koja svoje monumentalno neznanje i strah krije iza praznih floskula koje ga je još kao portparola SNP-a učio Dragan Koprivica.

Takođe, Nikčević i Živković su mogli da kažu kako su Demokrate umjesto ”bitangi” i ”najprimitivnijih kerova” prevaranti jer su igrajući na kartu srpstva dobili glasove, a sad se okrenuli sasvim drugoj politici, ako se može uopšte govoriti da je imaju.

Za Bečića i njegovog veoma bliskog saradnika Borisa Bogdanovića se može reći da su pripejd vjernici koji obilaze manastire i glade popovske brade da bi u nedostatku partijskog programa i stava po bilo kom pitanju lakše prevarili srpske birače.

Čak da su Nikčević i Živković sve ovo rekli  javno u emisiji, Bečić i amebe iz Demokrata bi morali ovo da prihvate, a ako im smeta odgovore, jer su po zakonu političari dužni da trpe viši stepen kritike od ostalih građana koji se ne bave tim zanimanjem.

Što se tiče ”uličara” i ”bitangi” demokrate su pokazale sve svoje afinitete prema ova dva načina političkog djelovanja u toku političkih litija kada su njihovi funkcioneri i simpatizeri preko ulice ”branili” svetinje i interese genocidno-okupatorske Svetosavske crkve.

Umjesto da se pokriju ušima zbog kršenja zakona i objavljivanja privatnog razgovora, uslijedila je krivična prijava Demokrata čiji je jedini cilj zastrašivanje novinara, i gušenje slobode mišljenja. U čitavoj priči naravno ima i povrijeđene sujete jer – kako zaboga neko može tek tako da kritikuje bogom danog balabanskog asa političke demagogije i njegove partijske saborce bez trunke integriteta.

Treba podsjetiti da ovakvo ponašanje Demokrata i njihvog lidera nije ništa čudno jer su portal Aktuelno i njegova osnivačka struktura već duže vremena na meti pritisaka i kleveta ove grupe političkih amatera, o čemu možete čitati na OVOM LINKU.

B.Knežević

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kotor
26.05.2021-10:40 10:40

Snaga Demokrata lezi u podrsci koju imaju u EU i to od najjaceg lobija a to je gej lobi. Ne znam zasto ih mazite u tekstovima. Treba javno govoriti o ovoj podrsci koju su opredeljenjem i zasluzili.

Stanje stvari
26.05.2021-11:04 11:04

Bečić, Abazović, Krivokapić i sadašnja većina u Parlamentu, u strahu od gubitka vlasti, služe se adolescentskim manirom galame i prijetnje. Pogledajte taj uzdignuti prst, taj izraz lica, tu viku. Maniri svojstveni osobama bez samopoštovanja i samopouzdanja

Neuračunlj
26.05.2021-13:36 13:36

Zašto ovaj seljak iz Mojanovića reaguje? Zbog toga što je sve tačno što su to dvoje kazali. U više navrata napisah da više ima vijugi sive mase u lopti koju je Bečić šutirao no u njegovoj tintari. Ovo što je Bečić objavio ne bi ni debil. Da objavi privani razgovor i to “predsjenik Skupštine”. U svakoj zemlji bi išao u aps. U Švedskoj i Finskoj ne bi. Sudija bi kazao da je neuračunljiv i da ne može odgovarati za svoje postupke. Đoko Orlandić

Crnogorka
26.05.2021-13:52 13:52

LJaljo Spijun opasno ljut isti Lukasenko sa psihom i zvjerskim zubima prijeti da ce sve Novinare da pozatvara !

Medijsko govedo
26.05.2021-18:09 18:09

Dritko I ljaljo imaju kompleks zbog niskog rasta a Milo dva metro ka pravi Crnogorac

Nevenka
26.05.2021-18:10 18:10

Smesan je ljaljo

Krmak
26.05.2021-18:30 18:30

LJaljo kad vidi sam sebe nasta lici ima odma da se smiri skripi zubima ka vuk na jagnjad !!

Kokoska
26.05.2021-18:32 18:32

LJaljo-nas LJukasenko oce da apsi Novinare!!

Mis Pis
26.05.2021-18:54 18:54

LJaljo opasno si ljut ka tvoj profesor Lukasenko- tvoj prijatelj isti ste !!

pero
26.05.2021-23:10 23:10

Kad Zecani jedju krapa i sve vicu lapa,lapa…..mali iskomleksirani omladinas SNP sa ujakom metuzzalemom ;Gosovicem i ostalim utvarama hoce diktaturu kao Lukasenko ali plagijatoru malo ste se preraracunali-