Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

POLITIČKO ILI MEDICINSKO PITANJE ”Ljaljo” i patološki lažovi iz Demokrata

Jasno je da naša medijska kuća koja je prepoznata po jakom i jasnom stavu, smeta ideološkim amebama i kukavicama koje svoju političku karijeru grade izigravajući žrtve imaginarnog progona

Portal Aktuelno u posljednje vrijeme specijalizovao se u razotrkivanju manipulacija i devijantnih društvenih pojava, pa nije ni čudo što smo na meti mnogih političkih marginalaca koji su spletom nesrećnih okolnosti dobili određen stepen uticaja.

Posljednji u nizu brutalnih, ”ogavnih” i ”šovinističkih” napada na našu medijsku kuću došao je od strane amorfne, bezidejne platforme, bez stava i ideologije koja levitira u vakumu ameboidnosti, a registrovana je pod imenom Demokratska Crna Gora.

Ova ameboidna politička tvorevina na čijem su čelu intimni saradnici Aleksa Bečić i Boris Bogdanović u dva navrata je na veoma bezidejan i glup način etiketirala portal Aktuelno na svojoj Facebook stranici, samo zbog toga što smo iznijeli istinu o tragovima manipulativne sluzi koju su za sobom ostavili ovi politički puževi golaći.

Prvi napad priučenih demagoga na portal Aktuelno desio se prije 20-ak dana kada smo objavili tekst pod naslovom TRULI KOMPROMIS U NIKŠIĆU Bećić će podržati četnika Kovačevića, a zauzvrat dobija više fotelja po dubini!?

Zašto Demokrate lažu kad ne moraju?

U ovom tekstu smo naveli da je prema saznanjima portala Aktuelno, dogovoreno da Demokrate podrže funkcionera DF-a Marka Šubaru Kovačevića koji bi postao prvi četnik predsjednik opštine Nikšić u istoriji, kao i da će Demokrate Alekse Bečića, osim mjesta predsjednika SO što se podrazumijeva, dobiti više funkcija “po dubini”.

Nakon sjednica Skupštine opštine Nikšić održanih juče i u petak, ispostavilo se da je pisanje portala Aktelno bilo apsolutno tačno! Bez obzira na to Demokrate, iz nekog samo njima znanog razloga čije korijene moramo tražiti ne u politici već u patologiji, naš tekst su na svojoj Facebook stranici etiketirali kao ”Lažnu vijest šovinističkog DPS-ovog portala”.

Bečić i internet teroristi u službi njegove ameboidne političke tvorevine ovom pirlikom su, osim što su uhvaćeni u bestidnoj laži, etiketirali slobodni i kritički  medij samo zato što nijesu saglasni sa našom uređivačkom politikom.

Međutim, ovo nije izolovan slučaj da ekipa političkih ametara koje je istorijski turbulentno vrijeme iz intelektualne kaljuge izbacilo na mjesto političkog uticaja, etiketira naš portal zbog iznošenja istine.

Patološku ostrašćenost našom medijskom kućom Demokrate su izrazile i nakon što smo objavili tekst pod naslovom Nevenka napušta Demokrate, ne može više sa pri-pejd vjernikom Aleksom!?

U ovom tekstu izrazili smo sumnju da funkcionerka Demorkata Nevenka Bošković Ćirović, namjerava da napusti ovu stranku jer je nezadovoljna ponašanjem njenih lidera.

Demokrate su odmah reagovale etiketiranjem iako nijesu odgovorile na pitanje što je Bošković Ćirović u centru Herceg Novog, na terasi jednog eminentnog lokala, radila u društvu Bratislava Stoiljkovića, najbližeg medijskog saradnika predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koga su Demokrate danima optuživale da vodi najprljaviju kampanju protiv njih?

Većina čitalaca portala Aktuelno se zapitala – ako već Bošković-Ćirović ne napušta Demokrate, da li to znači da oni vode prljavu kampanju protiv samih sebe, kako bi se opet vodila priča o njihovoj ugoženosti?

Umjesto odgovora na pitanja, Demokrate suočene sa dokazom u vidu fotografije koju nam je proslijedio razočarani član njihove stranke, pribjegli su onome što rade najbolje – bestidnom, prizemnom etiketiranju.

Na meti njihovih prizemenih opanjkavanja, bez ikakvog povoda i konkretnog razloga, našao se osnivač portala Aktuelno Zoran Bećirović.

Ali ovo ne treba da čudi s obzirom da je Bećirović još odavno na meti lidera ove ameboidne kvazipolitičke tvorevine Alekse Bečića.

Progon naše medijske kuće, koja se istakla kao bastion otpora protiv izdajničko-teokratske vlade diletananta, počeo je samo nekoliko sedmica nakon 30. avgusta kada su svetosavske stranke došle na vlast.

Boris Bogdanović i Aleksa Bečić: Veoma bliski saradnici

Sezonu progona od strane nove vlasti upravo je otvorio lider Demokrata predsjednik Skupštine Aleksa Bečić. On je samo par dana od preuzimanja funkcije u septembru prošle godine, komentarisao sudski proces koji je po privatnoj tužbi biznismena i jednog od osnivača portala Aktuelno Zorana Bećirovića pokrenut pred Osnovnim sudom u Podgorici protiv Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i reketaških medija Vijesti i Dana. Bečić je i tada crtao mete portalu Aktuelno i Bećiroviću, pa nije ni čudo što je takva praksa nastavljena.

Očigledno je da Bečiću, Demokratama ali i mnogima u aktuelnoj i bivšoj vlasti smeta naše pisanje i razotkrivanje devijantnih društveno-političkih pojava. Demokratama je vjerovatno zasmetalo još i to što smo naglasili da se radi o stranci političkih ameba i apatrida koji se nikad nijesu izjasnili kojoj naciji pripadaju, kojim jezikom govore i koja su njihova spoljnopolitička opredjeljenja.

Tako da je jasno da naša medijska kuća koja je prepoznata po jakom i jasnom stavu, smeta ideološkim amebama i kukavicama koje svoju političku karijeru grade izigravajući žrtve imaginarnog progona.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Djurica
11.05.2021-07:48 07:48

Ako DEMOKRATE poslije onakvog brljanja od strane DF na Radiju JADRAN naprave koaliciju sa DF iako I'm ne trebaju za vecinu onda su gori odbnjih. Obraz im je ko djon.

Neko tamo
11.05.2021-07:55 07:55

Ti manekeni vole puno da lažu samo je li moguce da manekeni koji lažu i nijesu dolazili na posao da imaju ovoliko glasova

Pop Ćira
11.05.2021-08:30 08:30

Amebe su opijene slavom.
Kad se malo otrijezne zabauljat će do crkve pa do Brisela i đe god treba da prosipaju “demokratiju”u oči kao suzavac.
Balafurdija ne umije da prozre i daju im glasove.
Svaki i najradikalniji Deefovac je za njih ljudina jer su neskriveno to što su.
Ove patologije iskompleksirane nit smrde nit mirišu.

Bud Spenser
11.05.2021-08:37 08:37

Nema jačeg lobija od gej lobija Demokrata! Aleksa dje ti je bivši Boško Jakovljević? Da ti nije koje odijelo i kravatu poslao u znak pomirenja

HN
11.05.2021-11:01 11:01

U Novom Demokrate idu sa DF-om,URA-om i Pravom.Ovo vam je 100 % tacna informacuja.Izbacili su Novsku listu zbog animoziteta i zato sto je dr.Maric trazio vise nego sto su htjeli da mu daju.Opet je trgovina sa cetnicima iz DF-a i zbog koalicija iz Nk,Budve i Kotora.Znaci,ono zestoko pljuvanje izmedju njih se zaboravi.Kazem,informacija tacna 100%.