Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Lisičić: Taština vlasti ispred potreba građana

Umjesto od rukovodstva opštine, po njegovim riječima, danas smo od medija saznali da se ''100 000 eura, novca svih građana ipak opredijelilo za tri luksuzna vozila za potrebe lokalne vlasti''

Kada je prije samo mjesec dana lokalna vlast najavila nove namete za građane Tivta povećavanjem poreza za nepokretnosti za 10% oni naivni pomislili su da će taj novac otići na poboljšanje života naših sugrađana, poručio je odbornik SDP-a u Skupštini Opštine Tivat Ćazim Lisičić.

Umjesto od rukovodstva opštine, po njegovim riječima, danas smo od medija saznali da se “100 000 eura, novca svih građana ipak opredijelilo za tri luksuzna vozila za potrebe lokalne vlasti”.

“Ovakav potez samo je novi pokazatelj bahatosti i licemjera na koje smo sada već nažalost i navikli – čvrsto opredjeljenje Komnenovićeve administracije da građanke i građani Tivta putem povećanja poreza na svoje nepokretnosti zapravo finansiranju luksuzni vozni park”, dodao je Lisičić.

SDP Tivat, navodi on, apeluje se da se ovaj “sramni” tender poništi i da se pomenuta sredstva, kažu, “usmjere u obnavljanje dotrajalih škola, vrtića ili pronalaženju načina za finasiranje produženog boravka za učenike nižih razreda osnovne škole”.

“SDP Tivat će uporno boriti protiv ovakve prakse jer znamo koliko se kroz naporan rad i velika odricanja dolazi do sopstvene nekretnine i da je krajnje nepošteno da građani izmirujući porez finansiraju taštinu lokalne vlasti”, zaključio je Lisičić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve