Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Liberalna partija: Ugrožavanje djece u Baru, pitanje dana kada će učionice postati kapelice

Politička zloupotreba djece u osnovnoj školi u Baru se nastavlja i to od strane istog predavača koji je to radio i ranije da bi nakon toga izvrgla ruglu javnost koja je osudila takve gnusne radnje, kazali su iz Liberalne partije

Politička zloupotreba djece u osnovnoj školi u Baru se nastavlja i to od strane istog predavača koji je to radio i ranije da bi nakon toga izvrgla ruglu javnost koja je osudila takve gnusne radnje, kazali su iz Liberalne partije.

Ista nastavnica Višnjić, kako su rekli, danas svoje đake okuplja na vjerskim procesijama i nameće crkvenu hegemoniju i monopol u prosvjetni sistem koji bi očigledno da zamrači i povuče u srednjovjekovlje.

“Slike maloljetnje đece, đaka, koji kleče na podu i ljube relikvije u hramu SPC u Baru a koje je ova učiteljica okupila i ponovo zloupotijebila svoj položaj, izazivaju zebnju i nelagodu svakog razumnog građanina Crne Gore i Bara. Posebno imajući u vidu ekstremnu epidemiološku situaciju i ogromnu opasnost od zaraze koja je nedavno potvrđena i kod crkvenih velikodostojnika. Pitanje je i za roditelje kako je moguće da dozvoljavaju izlaganje riziku svoje djece?”, piše u saopštenju Liberala.

Podsjetili su da je Liberalna partija još ranije, kada su učenici instruirani da crtaju srpske zastave i slikaju se u školama kao znak podrške litijama, upozorila na opasnost ovakvog djelovanja ovog prosvjetnog radnika, čije posljedice su sve štetnije i štetnije, naročito po njihovo zdravstveno i duhovno stanje.

“Pitanje je dana kada će svještena lica početi da drže propovjedi po školama a učionice se pretvoriti u kapelice, sve uz blagoslov nadležnih institucija, direktora i ministara koji očigledno gaje simpatije prema takvom mračnjaštvu i nazadovanju. Plašimo se što će biti sljedeći potez ove učiteljice koja se već mjesecima izruguje javnosti dok mirno i uredno instruira i zloupotrebljava našu đecu,posebno u doba korone,bez ikakvih zaštitnih sredstava”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve