Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Leković: Spremni smo da odstupimo sa bilo koje funkcije ukoliko se ocijeni da vlast ne ostvaruje zacrtane ciljeve

''Kršenje zakona, izbor kompromitovanih kadrova bivšeg režima, manipulacija javnim servisima u političke svrhe, donošenje odluka bez adekvatne konsultacije i ignorisanje sudskih presuda, nijesu vrijednosti i principi Demokrata''

Poslanik Demokrata Momčilo Leković ističe da bez izuzetka, funkcija, privilegija, pozicija, i finansijska naknada, bez obzira na njihovu visinu, moraju biti podređeni temeljnim principima na kojima je izgrađena Demokratska Crna Gora i drago mu je da je to uvijek moralna magistrala njihove organizacije.

Ništa ne smije stajati iznad integriteta i vrijednosti koje smo zacrtali kao naš putokaz. Kršenje zakona, izbor kompromitovanih kadrova bivšeg režima, manipulacija javnim servisima u političke svrhe, donošenje odluka bez adekvatne konsultacije i ignorisanje sudskih presuda, nijesu vrijednosti i principi Demokrata”, saopštio je Leković.

Kao mlad čovjek ponosan je na činjenicu da su članovi Predsjedništva, koji obnašaju razne državne pozicije i funkcije, na sjednici istakli da su spremni da odmah odstupe sa bilo koje funkcije ukoliko se ocijeni da vlast ne ostvaruje zacrtane ciljeve.

“Sve je u životu prolazno, posebno funkcije i moć, ali je jedino gubitak principa i vrijednosti neoprostiv. Principi, iskrenost i privrženost organizaciji kojoj pripadaš, ljudima i kolegama koji su ti ukazali povjerenje, državi koju predstavljaš i vrijednostima u koje vjeruješ su smisao politike. Sve suprotno je put političke krpe, jednokratne upotrebe i trajne mrlje”, naveo je Leković.

Za Demokrate, integritet i principi su iznad svega, i neće dozvoliti da bilo šta stane na put ostvarivanju pravedne, demokratske i evropske Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve