Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić: Sve moje aktivnosti imaće jedini cilj – to su interesi građana i države

Podsjetimo, predsjedniku države Milu Đukanoviću danas su dostavljeni potpisi 41 poslanika parlamentarne većine za kandidaturu Lekića za budućeg mandatara za sastav nove Vlade

Sve moje aktivnosti i susreti će imati jedini cilj – to su interesi građana i države, kazao je predsjednik i poslanik Demosa, Miodrag Lekić.

Podsjetimo, predsjedniku države Milu Đukanoviću danas su dostavljeni potpisi 41 poslanika parlamentarne većine za kandidaturu Lekića za budućeg mandatara za sastav nove Vlade.

“Imperativ trenutka jeste državna odgovornost koja vodi postizanju političkog dogovora. Sve to na osnovama pravila demokratije. Na taj način možemo zaustaviti i preokrenuti negativno kretanje društva”, naveo je Lekić na Facebook-u.

Prije svega, ukazuje lider Demosa, potrebno je hitno konsolidivanje pravno- političko – institucionalnog sistema zemlje.

” To je ujedno put deblokiranja evropskih integracija Cne Gore koje su faktički zaustavljene nekoliko poslednjih godina”, zaključio je Lekić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
26.12.2022-19:22 19:22

…svaka ti “čast” interesi države i gradjana ali zaboravi —koliko ološ DF dozvoli …

Freedom
26.12.2022-19:42 19:42

A samo reci kojih građana, jel samo Srba i koje države. Da nije mozda Srbije a na štetu CG. Kao što reče da ti ortaci iz DFa nijesu Ruski špijuni a mi blesavi da tebi i njima Vjerujemo.