Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

KUPOVINA GLASOVA U ULCINJU: Bonovi za gorivo od 30 EURA s pečatom pokreta URA!?

Iako će vjerovatno odbrana biti da se to radi za potrebe partije, svako ko vidi ovaj bon s razlogom može posumnjati da je možda riječ o nedozvoljenim radnjama i potencijalnom potkupljivanju birača, jer je gorivo u posljednjih pola godine postalo luksuz.

Do lokalnih izbora u Ulcinju ostalo je manje od 20 dana i izborna kampanja se zahuktava.

Partija vlasti, građanski pokret URA, deklarativno svakodnevno saopštava da želi napraviti otklon od ponašanja prethodne političke vladajuće elite i navodnih manipulacija za koje ih optužuju, ali ih dokazi demantuju.

To se najbolje vidi na konkretnom primjeru, gdje se na društvenim mrežama pojavila fotografija bona za gorivo u vrijednosti od 30 eura sa jasnim pečatom pokreta URA, odnosno opštinskog odbora te stranke.

Iako će vjerovatno odbrana biti da se to radi za potrebe partije, svako ko vidi ovaj bon s razlogom može posumnjati da je možda riječ o nedozvoljenim radnjama i potencijalnom potkupljivanju birača, jer je gorivo u posljednjih pola godine postalo luksuz.

Iznos od 30 eura nije veliki, ali može se uvijek pretpostaviti da se nekom dodijeli više ovih bonova, a posebno za glasačko povjerenje kao robu koja je danas vrlo traženo “gorivo”. Sami bon djeluje vrlo manipulativno, jer ne sadrži podatke na osnovu kojih bi se moglo utvrditi ko je zaista sipao 30 eura goriva!

Pokret URA, u rodnom gradu predsjednika stranke Dritana Abazovića očekuje, kako tvrde, odličan rezultat. Formirali su široku koaliciju ”Za novi početak” sa Demokratskom partijom Fatmira Đeke, SDP-om, SD-om i Albanskom alternativom. Nosilac liste je predsjednik Opštinskog odbora URA Omer Bajraktari.

Barjaktari bi morao da jasno saopšti na koji način i kome su dodijeljeni bonovi za gorivo!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
09.03.2022-09:39 09:39

Ovi daju baš dosta, vele da protestanti i šetači dobijaju samo deset €…

!!!
09.03.2022-12:29 12:29

Biće interesantno saopćenje Kudravog.Nešto razmišljam, ranije dok je DPS bila na vlasti ovo bi bila senzacija i sve NVO,portali,novine bi ječile od komentara i njihovih “poštenih”kritika.A sad ,evo godinu ipo ovo postade kod,tamo njih,potpuno normalno.Išlo je dotle,da ih je Rukoljub i podstrekavao da uzimaju novac.Izvrnuše državu apostoli naopačke.A pokradoše da će ovo ući u istoriju lopovluka.Banda i bagra!Pih!!!

gagi
09.03.2022-18:52 18:52
Reply to  !!!

A tek Cetinjski odbor drazinog pokreta URA,sve Albanski spijuni.

gagi
09.03.2022-18:50 18:50

Vidi se iz prilozenog ko je URA,a njen predsjednik “posten kao donji zenski ves”ali to ne smeta Albanskom cetniku,za njega je “lijepa rijec” GUIS DRITANE,sto znaci vepar je gosodin za njega.