Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

HAOS U PARLAMENTU Krivokapić vrijeđao poslanike: U Skupštini prisutan nemoral i licemjerje; DF i Lekić poručili da “politički pajac” nema njihovu podršku!

Premijer Zdravko Krivokapić u žustroj raspravi sa poslanicima Demorkatskog fronta kazao je da je Skupština mjesto u kome živi nemoral i političko licemjerje

Premijer Zdravko Krivokapić izgubio je živce prilikom današnje rasprave u parlamentu i izvrijeđao poslanike. U žustroj i napetoj raspravi sa poslanicima Demorkatskog fronta kazao je da je “Skupština mjesto u kome živi nemoral i političko licemjerje”.

– Jedino što danas niko nije rekao je “kuku nama”. Mi u ovom trenutku se bavimo temama koje su daleko od tema koje brinu druge države. Mi se ne bavimo niti vještačkom inteligencijom, niti industrijom, mi se bavimo temama koje su svugdje odavno pokopane i nema toga ko može da kaže da je Srbe krivio u Crnoj Gori naročito u trenutku kad je ova Vlada krenula da radi. Kažete da nema Srba u Vladi, to nije tačno”, rekao je Krivokapić.

– Nakon izbora je potpisan sporazum koji je iritirao mnoge elemente koji nisu željeli ekspertsku Vladu. Ako je nešto bilo dobro to je eksperstska Vlada jer birine o građanima. Niko od nas nema ni lični partijski interes i to treba da bude jasno. Pozivate na dijalog a čitavo vrijeme ucjenjujete. Za sve ono što ne mogu da dam kao odgovor imate premijerski sat. Ovdje se toliko laži čuje da se postavlja pitanje što je to politika. To nije kultura trgovine i onoga što radite. Vi da pričate meni o moralu, ovdje je prisutan nemoral, političko licemjerje – kazao je Krivokapić i izazvao negodovanje velikog broja poslanika DF-a.

Reagovao je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić što je dovelo do još oštrije reakcije poslanika DF-a.

– Nemoj mi dizat ti glas Bečiću, nisam ti ja član Demokrata – rekao je Slaven Radunović.

Kad je nakon upozorenja Bečića Krivokapić nastavio izlaganje kazao je da politiku treba da vode najplemenitiji i najčestitiji kako bi sistem vrijednosti dostigao mjeru koju zaslužuje.

– Niko od nas nije dat da bude poslanik ili premijer, ali ja sam stao na čelo liste da bih pokazao volju da se Crna Gora promijeni. Nakon pobjede, vi niste bili ni prisutni a danas prigovarate o sporazumu koji je potpisan i koji su lideri vaše koalicije potvrdili. Ako taj sporazum ne važi, ima mnogo puteva, birajte onaj koji je najbolji i koji narod očekuje – poručio je premijer.

Kazao je da ova Vlada ima jasnu viziju o kojoj ne može da priča zbog toga što ostvarene rezultate ne može da pokaže “jer joj nije otvoren nijedan kanal”.

– Došli smo da budemo žrtva, ali nikako da se odnosite prema nama na ovaj način kao da nešto loše radimo. Sve može biti bolje, ali ne na način na koji vi želite. Želite da nas pretvorite u kavez iz kojeg ne možemo da izađemo, ako neki ministar ne dođe na odbor onda je to jer radi posao za Crnu Goru – rekao je premijer.

Premijer je nakon završne riječi izašao iz sale.

Poslanik Miodrag Lekić saopštio je da nakon nastupa Krivokapića, on nema više njegovu podršku.

“Prelazimo preko skandala od izjava, kaže da ga jedino zanima amanet mitropolita, nema Ustava, nema političke kulture, državne kulture… Ništa nije usmereno protiv Vlade, ja molim da ovaj klovn, pajac politički, nema više podršku ove većine. Moju izvesno nema”, kazao je Lekić.

Radunović je poručio da se nada “da će ovo biti kraj ove Vlade”.

Niko Skupštinu nije ponizio kao Krivokapić, kazao je Raško Konjević.

Raspravu o smjenu ministru Leposaviću možete vidjeti OVDJE

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rakija nek toci
16.06.2021-18:59 18:59

Ima li ovdjen trijeznoga kuku nama kuda plovi ovaj brod

Zabjelo
16.06.2021-19:00 19:00

Ovo je zastidje od skupstine ovo je ka neka kafancina degradirano potpuno

Ha20
16.06.2021-21:39 21:39

Trla baba lan da joj prodje dan.

borko
16.06.2021-22:21 22:21

Prisutni u ovom plenumu nijesu bolje ni zaslužili i mislim da mu je svaka riječ na mjestu…

ANTIFAŠISTIČKI ODGOVOR: DPS se vraća u Skupštinu da bi glasali za smjenu Leposavića | Skala radio
17.06.2021-07:48 07:48

[…] Poslanici crnogorskog parlamenta raspravljali su juče o predlogu razrješenja ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića, a sjednucu je obilježila, blago rečeno, žestoka rasprava koja je na momente prijetila da preraste u incident. […]

simeun
17.06.2021-14:18 14:18

će da bude du ne potpisivanje fundament ugovora ,oli naredbe ,razlog.
Lepi povod.
kkad imas pajaca u grad je karneval sa bratkom Lekicem bice du cirkus so klovn tuznoga lika.