Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić razgovarao sa Milačićem: Neophodna vlada koja će biti posvećena interesima građana Crne Gore

U sklopu konsultacija o formiranju Vlade

Mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić obavio je danas razgovor sa predsjednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem, a u sklopu konsultacija o formiranju Vlade, sa kojih je poručeno da nova vlada mora biti posvećena samo jednom cilju- interesima građana Crne Gore.

Milačić je ovom prilikom kazao da je formiranje prve slobodne i demokratske Vlade Crne Gore najveći istorijski zadatak za čitavo društvo.

Prema njegovim riječima Prava Crna Gora i on lično daju punu podršku Krivokapiću, podršku koju su nedavno formalizovali i kroz potpis u Skupštini Crne Gore.

“Smatramo da ovaj proces formiranja Vlade, a u skladu sa nedvosmislenom izbornom voljom građana, treba što prije privesti kraju i da u trenutku kada Zdravko Krivokapić zvanično postane mandatar, a najkasnije 23. oktobra, u najskorijem mogućem roku Crna Gora dobije ono
što tri decenije čeka. Vladu sastavljenu od kompetentnih, moralnih i potvrđenih ljudi, koji će u svom radu biti posvećeni samo jednom cilju – interesima građana Crne Gore”, poručio je Milačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jok mori
05.10.2020-17:04 17:04

Znam da je protiv Milačića pokrenuta tužba za zloupotrebu potpisa za pretprošle izbore…valjda im je trebalo para (iz budžeta za kampanju) pa su falsifikovali potpise podrške za sebe… Sad mi je malo čudno :
Vladu sastavljenu od kompetentnih, moralnih i potvrđenih ljudi, koji će u svom radu biti posvećeni samo jednom cilju – interesima građana Crne Gore”, poručio je Milačić.

Nikola
08.10.2020-09:53 09:53

A moj komentar?….. eeeeeeeee administratoru :))))))) boj se ovna, boj mu se govna :))))