Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Porfirije i Vlada će u najskorije vrijeme usaglasiti datum potpisivanja Temeljnog ugovora

Temeljnji ugovor ću u ime Vlade Crne Gore potpisati sa Srpskom pravoslavnom crkvom, poručio je Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić saopštio je na Tviteru da će Vlada Crne Gore i patrijarh srpski Porfirije u najskorije vrijeme usaglasiti datum potpisivanja Temeljnog ugovora.

“Temeljnji ugovor ću u ime Vlade Crne Gore potpisati sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC). Patrijarh srpski Porfirije i Vlada će u najskorije vrijeme usaglasiti datum potpisivanja”, saopštio je Krivokapić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
24.05.2021-13:17 13:17

Bocoljube Profirije je samo Vucicev sekretar i nije skladno da ga guras ispred Vucka koji ja taj sa kojim ce tvoja vlada da potpise neki temeljni ugovor. Ali ne zaboravi Bocoljube kada vasa vladavina u Crnoj Gori uskoro prestane onda cete ti i Vucko moci sa tim ugovorom da brisete svoje zadnjice. Tolika ce mu biti vrijednost. Ti se jadni Bocoljube toliko zanosis da svoje snove odrzavas uz pomoc boce sa kojm vjerovatno spavas i ne odvajas se od nje. Zelim ti brz oporavak mada je to malo vjerovatno za alkoholicare u tvojim godinama.

Ha20
25.05.2021-01:22 01:22

Ovoj izdanickoj ljigi samo dajte jednu bocu bilo cega samo da nje voda i benzin i on ce podpisati ugovor i sa samim djavolom…………………………