Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić obećava crnogorske pasoše: Među prvima ga dobija Željko Joksimović, a može i za ženu Srpkinju

Mi smo bratski narod po mnogo čemu, rekao je Krivokapić

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić pričao je o dodjeli takozvanih „zlatnih pasoša“ za značajne ličnosti koje imaju veze sa Crnom Gorom, a jedan takav je već namijenjen i pjevaču Željku Joksimoviću.

“Mi smo bratski narod po mnogo čemu. Evo ja ću sad, ne znam da li je možda ružno, reći da je vaš suprug starinom Crnogorac, a nema crnogorsko državljanstvo, ni pasoš. Sada je prilika da kažem, pošto Crna Gora kreće jednim drugim putem, da mi želimo da sve što ima dodirne veze sa Crnom Gorom budu ti uslovno rečeno „zlatni pasoši“ vrijednosti koje zajednički delimo. Takav pasoš bismo ponudili Novaku Đokoviću i vašem suprugu”, kazao je premijer Joksimovićevoj supruzi Jovani, poznatoj srpskoj voditeljki, prenosi Kurir.

“A da li onda i žena, pošto je skroz Srpkinja, ali preko muža ima veze sa Crnom Gorom, ima pravo na taj pasoš ili ne”, bilo je pitanje koje je zanimalo Jovanu, na šta je Krivokapić odgovorio: “Može, naravno”.

IzvorKurir

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
.....
02.05.2021-00:04 00:04

Je li ovaj premijer skroy lud ili samo malo? Pa, pola Šumadije “vodi porijeklo iz Crne Gore” , to znamo svi, a istorija pamti, pa su se svi posrbili. I sad treba te nakalemljene Srbe da nam uvali u Crnu Goru i napravi “srpski svet”…. Budaletina sluđena. Po ćemu su to Joksimović i Đoković “zadužili” Crnu Goru, naročito Đoković koji je otvoreno podržavao posrbice? Neće moći, Zdravko Krivokapiću, tako, neće!!!

Krsto
02.05.2021-18:40 18:40
Reply to  .....

To i jeste cilj Zdravka Bocoljuba i njegovog gazde Aleksandra Vucica..Narod u srbiji nema hljeba..Drzava je pokradena i prezaduzena a na Vucica se vrsi pritisak da prizna Kosovo…Posto vec nema hljeba Vucic narodu daje srpstva i sarenih laza tj objecanja o tudjoj zemlji..Entitet RS je podijeljen na 3 dijela i ne moze se ujediniti ni sam sa sobom a kamo li sa srbijom…Ali zato Vucic zeli da na kraju kaze-jeste izgubili smo sve bitke [po obicaju] i priznali smo Kosovo ali smo dobili Crnu Goru…kao nasu 27 izbornu jedinicu kao sto je to zelio Slobodan Milosevic…Njegov ucitelj ratni zlocinac Vojislav… Pročitaj više »

Dva ipo
02.05.2021-02:11 02:11

Zdravko Boca puko u sto komada.

Saša
02.05.2021-04:38 04:38

Ma može reče najveći ljigavac današnjice.

borko
02.05.2021-06:23 06:23

Može kako ne i Ceca nacionale će dobiti zlaćani crnogorski pasoš jer joj je jedan od muževa bio Crnogorac i to dični Arkan…

Tihans
02.05.2021-10:02 10:02

Samo dijeli Bocoljube. Seka Aleksić, Dara Bubamara, Sandra Afrika….zvijezde Granda. Svima po zlatni. A Crnogorcima oduzmi do posljednjeg!

gagi
02.05.2021-17:10 17:10

Rukoljub Krivokapic ima PASOS za GOVEDA i USNU marku No 1(jedan) pa nikome nista.

Krsto
03.05.2021-02:47 02:47

Kome bi to Krivi Bocoljub da da pasos?Kakav je covjek taj Novak?Novak Djokovic je toliki patriota da on srbiji od poreza daje samo djokicu… On porez placa u Monaku jer je tamo prijavio stalno mjesto boravka..Kako on to moze voljeti njemu stranu drzavu Crnu Goru i raditi u njenom inetersu kad se odrekao sopstvene srbije za pare?…Da se na pr neki Svapski sportista odjavi iz Njemacke zato da ne bi placao porez svojoj drzavi nego tudjoj svi mediji bi se okrenuli protiv njega i nazvali ga izdajnikom..Ali u srbiji je Novak popularniji od predsjednika Vucica a umjesto poreza dovoljno je… Pročitaj više »

Dragana
06.05.2021-16:31 16:31

BRAVO,dr Krivokapicu !!!Meni ces da oduzmes drzavljanstvo,a dobice ga neka balafurdija…Ja igrom sudbine zivim van granica CG…Znaci,bicu turista u zemlji gdje su mi preci ko zna koliko generacija unazad…Ali ce joksimovic i njegova zvalava zena imati cast da dobiju drzavljanstvo…Sigurno,po zasluzi…joksimovic(namjerno malim slovom),je sigurno iskomponovao pjesmu “o suzama vase cerke”,a njegova zvalava zena,ce joj omoguciti,da bude gost na nekoj rezimskoj tv…gdje ce vasa cerka pricati “o traumi koju je dozivjela,i koju ce pamtiti do kraja zivota…

ako kasnim
23.06.2021-20:05 20:05

jesam li to dobro čuo nedje se pasoši dijele. Ono imam tri a nisam pohlepan no do pokera, srbi ne daju mešanim coek ,žena, samo svojima čistoće ,bukva i medjed